The Pussycat Dolls su se vratile, još vrelije i poručuju – REAGUJ!

Popularni ženski sastav, grupa The Pussy Cat Dalls ponovo su se ujedinile i vratile na muzičku scenu posle 10 godina sa hitom – REACT.

Popularna POP grupa koju čine Nicole Scherzinger, Jessica Sutta, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt and Carmit Bachar, ponovo su na okupu tj. vratile su se na muzičku scenu posle 10 godina od kada su se “raspustile” davne 2009 godine.

Obaveštenje su objavile na Twitter nalogu : ‘We are officially BACK!!! Our brand new single #REACT is finally here and we are SO excited to share it with you. ‘We hope you love it as much as we do!!’ ili prevedeno na srpski

– ‘Zvanično smo se vratile!!! Naš potpuno novi singl #REACT konačno je tu i baš smo uzbuđeni da ga podelimo sa vama. „Nadamo se da će vam se svideti onoliko koliko i nama !!“

Iako je video spot nov, već ima milione pregleda na YOU TUBU i VEVU.

Svi su primetili da je za članice ove grupe VREME STALO, da izledaju još bolje i vrelije, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, a i takođe da nema više članice grupe ili pevačice, kako je sebe uvek nazivala – Melody Thornton, koje je upravo pevala i bila glavni vokal na svim albumima ove grupe, a mrzela da igra.

Poslušajte tj. bolje rečeno pogledajte – #REACT i sami procenite da li je hit ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati