Eksplozija -Maskirani čovek bacio ručnu bombu na kuću i starački dom na Zvezdari

Sinoć, oko jednog sata iza ponoći odjeknula je bomba koja je bačena u dvorište gde se nalazi porodična kuća i pored nje, starački dom.

Eksplozija je nanela velike materijalne štete, ali povređenih nema.

U staračkom domu je u tom trenutku boravilo 30 osoba.

Prema nezvaničnim informacijama, bombu je bacio maskirani čovek koja je, pretpostavlja se, opomena za vlasnika Ž.S. Mediji navode da ovaj čovek, u čije dvorište je bačena bomba, ima dosije u policiji.

Tokom davanja izjave za medije, vlasnik kuće i doma za stara lica je negirao postojanje ikakve eksplozije, kao i da to nema veze s njim: ,,To mora da je neka greška, nemam problem ni sa kim! Ovo nema veze sa mnom, mora da je bilo namenjeno nekom drugom. Nemam problem ni sa domom, niti sa bilo čim drugim”.

Policija, vatrogasci i medicinska pomoć su odmah došli u Partizansku ulicu na lice mesta.

Ovakvu izjavu vlasnika je demantovala policija koja vrši uviđaj, kao i porodice starih lica koji su tu smešteni.

,,Eksplodirala je bomba ovde, u gornjem ćošku dvorišta. Još se vide tragovi eksplozije” – rekla je žena koja je došla u posetu roditeljima u domu.

Ovakve navode za medije potvrdile su i komšije koje je ova detonacija probudila i uznemirila.  ,,Najverovatnije kašikara”, misle komšije iz ulice i dodaju da razlog eksplozije sigurno nije starački dom jer je ,,unutra sve luks sređeno i usluga je super”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati