ŠOK! U KNJIZI o proročanstvu o kraju Sveta iz 2008. godine PREDVIĐENA ZARAZA ZA 2020. nalik KORONAVIRUSU !!

CORONAVIRUS KIM KARDASHIAN, COVID-19 pandemic, Sylvia Browne, TWITTER, WEST

Knjiga – „Kraj dana: Predviđanja i proročanstva o kraju sveta“ autorke – Silvije Braun, koju je objavila još davne 2008. godine u Julu, sadrži zloslutno predviđanje za 2020. godinu, o KORONA VIRUSU I DOSLOVCE OPIS O ZARAZI.

Starleta – KIM KARDASHIAN objavila je post na TWITTERU sa citatima iz pomenute knjige posle čega je prodaja iste bukvalno eksplodirala.

Knjiga iz 2008. – Predviđanja i proročanstva o kraju sveta, koja je predviđala izbijanje koronavirusa doživela je skok u prodaji e-knjiga i njen izdavač žuri da ponovo objavi papirnu verziju nakon što je o njoj tvitovala Kim Kardashian Vest.

Kim Kardashian Vest je u četvrtak napisala odlomak iz knjige Silvia Brovn iz 2008.

Silvia Braun je napisala na strani 312. : „Oko 2020. godine teška bolest nalik pneumoniji širiće se širom sveta, napadajući pluća i bronhije i odupiraće se svim poznatim tretmanima.“

Autorka, za koju se veruje da je BILA VIDOVITA, preminula je 2013.godine. Tačnije – Silvia Celeste Broun bila je američka autorka koja je tvrdila da je medij sa posebnim psihičkim sposobnostima.

Više od decenije od objavljivanja, njene reči su obestinjuju a knjiga postaje best-seller, najprodavanija E – knjiga i u USA I U VELIKOJ BRITANIJI.

Twit Kim Kardashian Vest (@KimKardashian) 12. marta 2020.
privukao je više od 46.000 retvitova i više od 235.000 lajkova istoga dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati