“TENKOVI ĆE DO JULA TUTNJATI EVROPOM”; EU SE PUNI TRUPAMA I ORUŽIJEM, USA VOJNICI IMUNI NA COVID19 ? (VIDEO)

Nemački građani i dalje objavljuju na svojim NALOZIMA, NA DRUŠTEVNIM MREŽAMA, UPRKOS navodno STOPIRANOJ VOJNOJ VEŽBI, PRILIV TENKOVA, AVIONA, teškog naoružanja i američkih trupa! Više nego uznemireni, u panici, pod strahom pitaju se – ŠTA SE TO DEŠAVA i gde ide to teško naoružanje, pa i oko 70.000 PRISTIGLIH AMERIČKIH VOJNIKA U NEMAČKU.

Nemački građani i dalje objavljuju na svojim NALOZIMA, NA DRUŠTEVNIM MREŽAMA, UPRKOS navodno STOPIRANOJ VOJNOJ VEŽBI, PRILIV TENKOVA, AVIONA, teškog naoružanja i američkih trupa! Više nego uznemireni, u panici, pod strahom pitaju se – ŠTA SE TO DEŠAVA i gde ide to teško naoružanje, pa i oko 70.000 PRISTIGLIH AMERIČKIH VOJNIKA U NEMAČKU.

Poslednji u nizu to jasno pokazuje, tačnije snimak je od 21.marta 2020.godine.

Već smo pisali o tome da je navodno VOJNA VEŽBA “DEFENDER EUROPE 2020.” STOPIRANA I TO 13. MARTA 2020. ; POVEZANI ČLANAK SA NASLOVOM – ŠTA SE DEŠAVA? NIJE VEŽBA, NIJE COVID19, A KROZ EU SU TENKOVI I VOJNA VOZILA! (VIDEO) ; MOŽETE PROČITATI NA LINKU – https://ivensa-vesti.online-web.site/drustvo/sta-se-desava-nije-vezba-nije-covid19-a-kroz-eu-su-tenkovi-i-vojna-vozila/ .

Zapaža se u komentarima koji kruže društvenim mrežama pa i od onoga što se može čuti od građana koji tamo žive da su Nemci najblaže rečeno, zbunjeni i uplašeni. Neke od njih je i uhvatila panika a svi se pitaju zbog čega desetine hiljada američkih vojnika sa oklopnom mehanizacijom dolazi u njihovu zemlju.

U MEDIJIMA, SVIM SVETSKIM, SAMO SE PRIČA O PANDEMIJI IZAZVANOJ KORONA VIRUSOM, A SKORO NIKO NE OBJAVLJUJE NIŠTA U VEZI OVOG PROBLEMA I DOGAĐAJA KOJI SLEDE.

Početkom MARTA, iako je KORONAvirus zaraza BILA AKTUELNA, napravljen i objavljen je video povodom dolaska USA vojnika u NEMAČKU, koji su pristigli KAO DA SU POTPUNO IZUZETI OD ZARAZA I IMUNI NA VIRUSE. To potvrđuje video-snimak na kojem se vidi kako je prvih 200 vojnika američke vojske stiglo u Bavarsku 6. marta koji su potpuno izuzeti od protokola u vezi sa virusom korona!

Na SNIMKU SE JASNO vidi kako se američki vojnici, nedaleko od aviona, ne noseći nikakve maske, rukuju sa nemačkim vlastima bez rukavica i ljube se sa drugovima.

4. i 5. MARTA U ZAGREBU, Manilo Dinuči, novinar italijanskog “Manifesta”, upozorio je da ministri odbrane 27 zemalja EU nisu ni pominjali mogućnost otkazivanja velike vežbe NATO u Evropi zbog virusa korona već su, naprotiv, potvrdili validnost Akcionog plana o vojnoj mobilnosti koji je EK predstavila 2018. Prema ovoj tvrdnji, obezbeđeno je 30 milijardi dolara za infrastrukturu ili nove mostove, puteve u EU, ako se pokaže da ovi danas ne mogu da “istrpe” tenkove “Abrams” teške 70 tona.

Tačno 20.000 vojnika iz SAD stiže u Evropu, gde se priključuje trupama na licu mesta – obaveštava komanda američke vojske u Evropi. Donose 33.000 jedinica vojne opreme, od ličnog oružja do “Abramsovih” jurišnih tenkova – zapisao je Dinuči, dodajući da će transportnu mrežu EU testirati 30.000 američkih vojnika, koji će biti razmešteni u čitavoj evropskoj regiji.

Kako je objavljeno komanda američke vojske u Evropi je od Brisela zatražila uspostavljanje vojne šengenske zone, tako da će tenkovi do jula Evropom tutnjati bez zadržavanja.

Za to vreme, dok se trupe gomilaju duž cele EVROPE, ruski mediji pišu o incidentima u Boforovom moru, delu Severnog ledenog okeana, na nekoliko desetina kilometara od obala Aljaske, od 5. i 9. marta.

Naime, 5. i 9. marta, dva ruska strateška bombardera Tu-95 otkrila su američku ledenu bazu “Sidragon” na Arktiku, pet dana nakon što je napravljena. Prema navodima časopisa koji analizira sposobnost Rusije da širom sveta prati događanja na terenu, to je jasna poruka da je ruska vojska opremljena najsavremnijom tehnikom za vođenje ratova budućnosti.

– Pitam se kako su Rusi pronašli bazu u ledu. Udaljena je oko 50 milja od kopna, a oko nje su beskonačna ledena polja. Ali poruka je jasna – Rusija je i više nego sposobna da pronađe američke snage, čak i na Arktiku – ističe autor ovog članka.

Kako se navodi, američka baza je završena 4. marta u okviru vojnih vežbi “Aj eksersajz 2020”.

– Ruske nosače raketa su tokom leta iznad međunarodnih voda, gde su se manevri odigravali, pratili američki lovac F-22 ” Raptor “i kanadski CF-18 “Hornet ” – piše ovaj list.

– Drama iznad Boforovog mora trajala je oko četiri časa.

Prethodno je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao da je pandemija Kovid-19 donekle modifikovala, ali nikako i uzdrmala mogućnost Alijanse da sporvodi akcije.

– NATO mogućnost da sprovodi operacije nije uzdrmana. Naše snage ostaju spremne i naš rad se nastvalja uključujući i misije od Avganistana do Kosova – istakao je Stoltenberg.

DA LI SU SVI OVI DOGAĐAJI OKIDAČ ZA POČETAK NOVIH SUKOBA I RATA ?? Molimo ostavite svoje komentare i svoja saznanja redakciji .

4 thoughts on ““TENKOVI ĆE DO JULA TUTNJATI EVROPOM”; EU SE PUNI TRUPAMA I ORUŽIJEM, USA VOJNICI IMUNI NA COVID19 ? (VIDEO)

  1. Pingback: canadian pills

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati