TRUMP: nešto se čudno dešava u Svetu; POMPEO: pandemija koronavirusom nateraće da razmisle o 5G!

Da se nešto čudno dešava u Svetu IZJAVIO JE DANAS I SAM PREDSEDNIK SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA – DONALD TRUMP, misleći na poreklo navodnog virusa, pandemiju „koronavirusom“ i sam tok iste. Na tu konstataciju nadovezao se i Američki državni sekretar.

Da se nešto čudno dešava u Svetu IZJAVIO JE DANAS I SAM PREDSEDNIK SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA – DONALD TRUMP, misleći na poreklo navodnog virusa, pandemiju “koronavirusom” i sam tok iste. Na tu konstataciju nadovezao se i Američki državni sekretar.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se “mnogo čudnih stvari događa” u vezi sa poreklom korona virusa i kaže da je uveren da Kina ima veći broj preminulih nego što to pokazuju zvanični podaci.

Tramp je poručio da njegova vlada pokušava da utvrdi da li je virus potekao iz labaratorije u Kini.

Mnogo toga čudnog se dešava, ali u toku je i mnogo istraga i mi ćemo to saznati”, rekao je Tramp novinarima u Beloj kući, nakon što je Foks njuz izneo tvrdnju da je virus potekao iz labaratorije u Vuhanu, prenosi Rojters.

“Mi nemamo najveći broj žrtava u svetu. Najviše na svetu mora biti u Kini. To je ogromna zemlja. Prošla je kroz ogroman problem sa ovim, ogroman problem – sigurno imaju najviše”, zaključio je Tramp.

I Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da će uloga Kine u globalnoj pandemiji koronavirusa verovatno prisiliti zemlje da ponovno razmisle o svojoj telekomunikacionoj infrastrukturi, uključujući usvajanje kineske Huavej 5G mreže.


Upitan o upotrebi Huaveja i 5G mreže, Pompeo je rekao u intervjuu za mrežu Foks Biznis, da je veoma uveren da će “ovaj trenutak u kome Komunistička partija Kine nije bila transparentna i otvorena i nije postupala sa podacima na odgovarajući način, prouzrokovati da mnoge, mnoge zemlje preispitaju ono što su uradile u vezi sa svojom telekomunikacionom arhitekturom”, preneo je Rojters.

“Kad im Huavej pokuca da im proda opremu i hardver, uveren sam da će imati drugačiju prizmu kroz koju gledaju na tu odluku”, istakao je Pompeo.

O samoj pandemiji “KORONAVIRUSOM” i 5G mreži, kao i o uskoj relaciji tj. povezanosti ova 2 pojma, pisali smo a članke možete videti na sledećim linkovima:

2 thoughts on “TRUMP: nešto se čudno dešava u Svetu; POMPEO: pandemija koronavirusom nateraće da razmisle o 5G!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati