SATANIZAM I VUČIĆ OBJAVIO RAT GRAĐANSKOJ SRBIJI – TO SU KOMENTARI; ĐILAS- OVO JE LUDILO!

Sinoć su BUKOM NADJAČALI SVE, odzvanjalo je “Đilase, lopove” u svim delovima Beograda. Digli su se i Voždovac, Banjica, Mirijevo, Banovo brdo… Cela prestonica digla se protiv tajkunskih političara a i dobar deo Srbije.

Jedno je sigurno – NAZAD NEMA ! ŠTO JE URAĐENO, URAĐENO JE…

Sinoć su BUKOM NADJAČALI SVE, odzvanjalo je “Đilase, lopove” u svim delovima Beograda. Digli su se i Voždovac, Rakovica, Banjica, Mirijevo, Banovo brdo… Cela prestonica digla se protiv tajkunskih političara a i dobar deo Srbije.

Komentari OPOZICIJE i ljutih protivnika LIKA I DELA ALEKSANDRA VUČIĆA I DAN POSLE SE NASTAVLJAJU, pre svega na društvenim mrežama; i DALJE NEMA STIŠAVANJA.

NADGLAŠAVANJA tzv. “ŠERPADŽIJA”, vatrometi, PUCNJI u vazduh, BAKLJADE ŠIROM SRBIJE, GLASNI UZVICI – ĐILASE LOPOVE, mnogi komentarišu da je ravno – SATANIZMU, DIVLJANJU A I POZIVANJU NA RAT !

“Mržnja i podeljenost među građanima Srbije, zahvaljujući pre svega Aleksandru Vučiću i članovima njegove Srpske napredne stranke, sve više buja i pitanje je kakav će kraj biti. U svakom slučaju nazad nema” – samo su neki navodi .

U brojnim komentarima pa i na portalima navodi se i da ” uznemiravaju PRISTOJNU SRBIJU, da uteruju strah i „lede krv u venama“ naprednjački huligani koji su juče šenlučili Srbijom “.

Đilas se odmah izjasnio preko VIDEO KLIPA da njemu kao običnom građaninu “ovo nije politika nego – ludilo”. Prema njegovim rečima, sve je urađeno po direktnoj naredbi Aleksandra Vučića i to govori o njemu kakav je čovek i na šta je sve spreman.

– “Zato obaveštavam Aleksandra Vučića da ću sutra u 18 časova, kada ponovo počne bezumni policijski čas stajati ispred Skupštine Republike Srbije i to će biti moj protest protiv ovog ludila”, poručio je lider SSP-a DRAGAN ĐILAS.

“Građane pozivam da u 20.05 sa još više energije, sa većom snagom ako je to moguće, pokažu svoj protest protiv ludila i diktature u kojoj živimo. A ti Vučiću dođi i uhapsi nas jer mi više da trpimo tvoju tiraniju nećemo”, poručio je na kraju Đilas.

Ministar unutrašnjih poslova – Nebojša Stefanović rekao je danas da mu je „teško da racionalno komentariše izjavu Dragana Ðilasa, koji izmišlja kako Aleksandar Vučić ili pojedine državne institucije organizuju okupljanje građana u policijskom času, što je potpuno neistinito i to u trenutku dok preko svojih Marka Bastaća i Branka Miljuša, svakoga dana organizuje okupljanje ljudi u Ulici Žorža Klemansoa, verovatno očekujući da će tako izazvati sukobe građana i policije.

POZIV STOJI i od drugog tabora / strane da se opet “VEČERAS U 20.30h NAPRAVI NEVIĐENA BUKA PROTIV DOSOVSKIH LOPOVA!” kako navode i kako stoji u saopštenju – Udruženja za zaštitu mladih putem društvenih mreža.

Pozivaju građane da izađu na svoje prozore i kažu “GLASNO NE” onima koji su navijali za koronu protiv Srbije!

VIDEO SNIMKE OD JUČE I DETALJNO IZVEŠTAVANJE O POMENUTIM DOGAĐAJIMA POGLEDAJTE U NASTAVKU PRATEĆI LINK – https://vesti-online-portal.in.rs/drustvo/gori-srbija-pucnji-vatromet-i-upaljene-baklje-od-20-i-5h-sve-glasnije-i-pristalice-sns-a/

1 thought on “SATANIZAM I VUČIĆ OBJAVIO RAT GRAĐANSKOJ SRBIJI – TO SU KOMENTARI; ĐILAS- OVO JE LUDILO!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati