PODRŠKA ZA ĐILASA; NA VRAČARU BIO SKUP – PROTEST – SAČEKUŠA; VIDEO

Lideru OPOZICIJE I LIDERU STRANKE ~ Slobode i pravde Draganu Đilasu VEČERAS SU OKUPLJENI AKTIVISTI I GRAĐANI PRUŽILI PODRŠKU, NJEMU I NJEGOVOJ PORODICI.

Lideru OPOZICIJE I LIDERU STRANKE ~ Slobode i pravde Draganu Đilasu VEČERAS SU OKUPLJENI AKTIVISTI I GRAĐANI PRUŽILI PODRŠKU, NJEMU I NJEGOVOJ PORODICI.

Kako sam navodi Dragan Đilas okupio se večeras sa prijateljima i političkim istomišljenicima na ulicu da bi “sačekao one koji su ga juče vređali i rasplakali njegovu decu”.

Oko stotinu ljudi okupilo se na Vračaru večeras, posle 20 h da pruži podršku lideru Stranke slobode i pravde – Draganu Đilasu i njegovoj porodici.

Juče je ĐILAS POZVAO na ovo okupljanje jer kako je objasnio u potresnom video obraćanju koje je postavio na svom FB profilu – https://www.facebook.com/djilasdragan1/ , grupa neidentifikovanih mladića je došla ispred njegove zgrade sa razglasom i vikala da je LOPOV oko 10 minuta. Kako je naveo lider opozicije ĐILAS, to su čula njegova DECA KOJA SU SPAVALA TU NA 30 METARA I POČELA DA PLAČU i DA SE TRESU OD STRAHA.

Više o tom događaju i video snimak – obraćanje pogledajte na slećem linku

Večeras je uživo išao protest i snimljen je snimak preko FB u trajanju od oko 38 minuta; isti takođe prenosimo na linku https://www.facebook.com/watchparty/2544868672429123/?entry_source=PAGE_TIMELINE

https://www.facebook.com/43e5167a-d8a6-4ca4-9f05-d71aa654ca19

I Zoran Lutovac – lider Demokratske strane je bio prisutan a on je tu došao sa jedne strane da pruži podršku Đilasu i njegovoj porodici, a sa druge strane da se pobuni protiv onih koji krše Ustav.

“Tu sam da se usprotivim onima koji krše zakone i u vreme policijskog časa dozvoljavaju da huligani izlaze i uznemiravaju građane i političare” rekao je Lutovac.

Među okupljenima su između ostalih bili novinar Srđan Škoro, epidemiolog Zoran Radovanović, predsednik Pokreta za preorket Janko Veselinović, lider Dveri Boško Obradović, lider Državotovornog pokreta Slobodan Samardžić, potpredsednici SSP Ana Stevanović i Borko Stefanović, glumac i lider PSG Sergej Trifunović, lider Narodne stranke Vuk Jeremić, potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš, reditelj Dejan Mijač, urednik NSPM Đorđe Vukadinović.

Na kraju protesta, nešto oko 21h Dragan Đilas se zahvalio svima koji su došli i napomenuo “da mu je ćerka plakala do jedan noću, te da nije časno montirati spotove”…

Dodao je i da :

Večeras neće biti političkih izjava, samo pozivam da sva deca budu zaštićena od politike u ovoj zemlji… Nikom više ništa slično da se desi – izjavio je Đilas večeras .

Usledio je aplauz. Posle toga okupljeni su se u miru razišli. Nije bilo prisutnih policijskih snaga niti zabeleženih incidenata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati