POSLE ŠTRAJKA GLAĐU, USLEDILO JE PALJENJE DIPLOMA I ZAHVALNICA !

Kako nezvanično saznajemo – Ena Nedić iz Novog Sada (36), danas je javno spalila svoje diplome ispred doma Narodne Skupštine Republike Srbije, koje je stekla kao profesorka srpskog jezika i književnosti …

Posle bure, pobuna, fizičkih okršaja, napada na poslanike, vređanja pristalica sa obe strane, hapšenja, spontanih okupljanja – kako navode, okončanih štrajkova glađu, celokupnog cirkusa koji se ” iskrcao” ispred DOMA NARODNE SKUPŠTINE, USLEDILO JE PALJENJE DIPLOMA I ZAHVALICA PROFESORKE SRPSKOG JEZIKA I KNJIŽEVNOSTI iz REVOLTA! AGONIJA TRAJE DANIMA A DANAS SE NASTAVILA U VIDU JAVNOG SPALJIVANJA …

Kako nezvanično saznajemo – Ena Nedić iz Novog Sada (36), danas je javno spalila svoje diplome ispred doma Narodne Skupštine Republike Srbije, koje je stekla kao profesorka srpskog jezika i književnosti. Na taj način je izrazila svoj lični revolt i bunt prema onima koji sede u domu NSRS sa kupljenim diplomama, a i zbog toga što kako navodi – “njoj u ovom sistemu iste i ne trebaju JER SE ZA POSAO TRAŽE SEKSUALNE USLUGE I SIGURNI GLASOVI SNS-a !”

Građani sa nevericom gledaju video snimke koji kruže društvenim mrežama ostavljajući razne komentare uglavnom izražavajući tugu, nemoć, negodovanje, užas, a bilo je i onih da je sve to izrežirana politička igra opozicije.

Ena Nedić pre spaljivanja svojih diploma, održala je govor, obratila se okupljenim novinarima, napominjajući  da je ONA MAJKA I DA BI TREBALA DO SADA DA IMA ORGANIZOVAN ŽIVOT, a da NEMA PERSPEKTIVE U OVOM SISTEMU.

“Za napredovanje u karijeri koje nisam ni želela, nuđene su mi seksualne usluge, trpela sam svakodnevno mobing od strane nadređenih na najgnusnije načine kojih ne bih da se prisećam, ali ima ih po arhivama pravnika i mojih sećanja. Moj jedini motiv boravka tamo su pokušaji da prehranim dete i dođem do svoje struke koja je smisao mog postojanja ” – izjavila je Ena.

Snimke pogledajte u nastavku :

Do danas popodne na istom mestu, pre nekog vremena je štrajkovao glađu i poslanik SNS Aleksandar Martinović sa koleginicom iz poslaničke grupe – Sandrom Božić, zahtevajući da se tužilaštvo oglasi povodom fizičkog napada na poslanika Marijana Rističevića.

Nameće se pitanje U KAKVOM MI TO OKRUŽENJU I DRŽAVI ŽIVIMO ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati