Novak Đoković vežba u komšiluku; počinje “Adrija tur”od 13. juna do 5. jula

Očekujemo jedan veliki i sjajan spektakl od petka do nedelje, koji će se prenositi u regionu na Sport klubu, dok će slika sa TC Novak otići u preko 100 zemalja sveta.

Uprkos PANDEMIJI I ZARAZI KOJA JOŠ HARA, ODRŽAĆE SE “Adrija tur” od 13. juna do 5. jula širom Balkana – od Beograda, preko Zadra, Banjaluke i Podgorice. Sve je spremno za početak, što je potvrdio i direktor turnira – ĐORĐE ĐOKOVIĆ.

Prvi kontigent od 1000 ulaznica prodat je za sedam, a drugi za samo pet minuta. Ukupno 12 minuta za 2000 ulaznica.

“Pomalo smo iznenađeni, očekivali smo veliko interesovanje, dolaze velike zvezde. Hvala svima koji su kupili karte, ovo je humanitarni događaj pre svega i hvala svima”, rekao je direktor turnira Đorđe Đoković.

TC NOVAK

“Radovi su u toku, blizu smo kraja, očekujemo do 4800 sedećih mesta, sve u skladu sa propisima Vlade Srbije”, rekao je Novakov mlađi brat.

“Ceremonija otvaranja je u petak, pre svega mi imamo turnir teniskog saveza koji se odigrava tokom cele nedelje, a u petak otvaramo program sa ženskim finalom, potom sledi i muško, a pobednici idu na Adrija tur.

“Očekujemo jedan veliki i sjajan spektakl od petka do nedelje, koji će se prenositi u regionu na Sport klubu, dok će slika sa TC Novak otići u preko 100 zemalja sveta. Ponosni smo na to što smo obezbedili jedan ovakav događaj, iako nije bilo nimalo lako sve organizovati u roku od par nedelja koliko smo imali na raspolaganju”, rekao je Đoković i dodao da je izazov bilo i obezbeđivanjedolaska velikih teniskih imena, ali je tu Novak odradio veliki posao.

“Sa druge strane, želim da napomenem da igrači dolaze besplatno i svi su se odrekli nagradnih fondova u korist humanitarnih organizacija po svom izboru. Svesni su koliko je pomoć širom sveta potrebna. To su sve sjajni momci i njima je bilo sasvim dovoljan argument to što se neko kao što je Novak angažovao za tako veliki događaj”.

Od 16 časova počinje ceremonija otvaranja sa Jelenom Janković, Novakom Đokovićem, Olgom Danilović, Nenadom Zimonjićem i svim ostalim zvezdama.”

Za one koji nisu uspeli da obezbede kartu pozitivna okolnost je što će ulaz u kompleks na TC Novak biti besplatan za sve tokom turnira.

I najbolji teniser sveta ~ Novak Đoković, uveliko se sprema za ovaj turnir, pa je nedelju iskoristio kako bi na “Olimpu” trenirao sa Filipom Krajinovićem.

Sa Đokovićem su bili trener Goran Ivanišević i kondicioni trener Marko Paniki, dok se Marijan Vajda još nije priključio timu.

Prethodnih dana trenirao je na svojim terenima na Dorćolu, a ovoga puta otišao je u naš komšiluk, na mesto okruženo šumom i zelenilom – sportski centar “Olimp Zvezdara” u koji je prethodnih meseci i godina Opština Zvezdara uložila velika sredstva za obnovu.

Prvi mečevi zakazani su za subotu 13. jul, dok je finale na programu u nedelju 14. jula od 19h. Organizatori obećavaju dobru zabavu i provod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati