BRNABIĆ MEDIJIMA: Vi ste blato ! Stavljate mete …

Na naslovnu stranu DANAS-a za 12. jun 2020. reagovala je oštro PREMIJERKA SRBIJE SA REČIMA …

Sporna je naslovna strana Danas-a, koju je večeras na Twitter-u videla premijerka ANA BRNABIĆ.

Podsetimo se novinarka Krika uslikala je sina predsednika Srbije ~ Danila Vučića kako gleda fudbalsku utakmicu u kafiću sa prijateljima.

Tom prilikom novinarki KRIK-a Bojani Pavlović sinoć oko deset sati nepoznati muškarac oduzeo je telefon nakon što je fotografisala sina predsednika Srbije Danila Vučića kako u društvu Aleksandra Vidojevića i drugih, gleda fudbalski derbi.

To društvo i lica okarekterisali su kao “HULIGANE, KRIMINALCE POVEZANE SA CG KAVAČKIM KLANOM.

Tačnije prema navodima KRIK-a, Danilo Vučić je sedeo u društvu Aleksandra Vidojevića, zvanog Aca Rošavi, Nemanje Srećkovića, zvanog Kurta i još nekoliko muškaraca,koji su gledali derbi između Zvezde i Partizana na ekranu u kafiću.

Na taj događaj i na tu naslovnu stranu DANAS-a za 12. jun 2020. reagovala je oštro PREMIJERKA SRBIJE SA REČIMA:

“Stavljanje mete na mladića od 22 godine je, u vašem svetu, legitimna politička borba. Razvucite ga po tviteru, upregnite istraživačke tabloide da ga fotografišu dok gleda utakmicu, povežite sa mafijom, samo da bi udarili po njegovom ocu. Vi ste blato protiv koga kažete da se borite” !

Eminentna novinarska udruženja i asocijacije zatražii su da nadležni organi i MUP Srbije utvrde identitet osoba koje su sinoć pretile i oduzele mobilni telefon novinarki KRIK-a, Bojani Pavlović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati