ŠTA SE DEŠAVA? JOŠ JEDAN MEDICIN. RADNIK IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OVOG PUTA VRHUNSKI STRUČNJAK !!

KAO BOMBA JE ODJEKNULA VEST da se poznata dr V. A. kod koje su mnoge zvezde i drugi išli na korekcije, plastične zahvate, kompleksne operacije… ubila u svom stanu na SAVSKOM VENCU.

Poznata Dr sci. med. dr V. S. A. je bila predsednik Udruženja estetskih plastičnih hirurga Srbije – SRBSAPS, Predsednik Odbora za bezbednost pacijenata EASAPS, Član glavnog odbora za edukaciju ISAPS-a, Član borda za bezbednost pacijenata ISAPS, Nacionalni sekretar Srbije, takođe i osnivač renomirane klinke na VRAČARU POD IMENOM “DIONIS”.

Dobitnica je nagrade ‘’Žena zmaj’’ za pionirski preduzetnički poduhvat 2012. godine. Kao specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva, dostigla je veliki uspeh kako u zemlji tako i u inostrantvu, buduću da je imala i mnoge strane pacijente, koji su joj se sa poverenjem obraćali.

Ono što je bitno istaći DR V. A. pokrenula je inicijativu da se svim ženama u Srbiji – onkološkim pacijentima, omogući operacija rekonstrukcije dojki posle mastektomije čime je omogućena besplatna intervencija.

Šta se danas sve desilo, nemamo tačne, zvanične informacije. Navodno su muž i sin razvalili vrata kupatila kada su posumnjali šta se dešava tj. kada su videli da ne izlazi duže vreme iz kupatila, a zatekli su je na podu pored noža. Njen suprug je pozvao Hitnu pomoć i rekao da žena krvari u stanu na SAVSKOM VENCU / VRAČARU .

Navodno nanela je sebi opasne po život povrede i lekari su se borili za njen život, ali je ona ubrzo preminula na licu mesta.

Navodno, kako se saznaje, dr je nanela sebi smrtonosne ubode u stomak ili u grudi.

Pre dve godine dr je otvoreno govorila u jednom intervjuu :

– Verujem da je suština života ljubav. Ako imate u sebi samo tu emociju i sve svoje poteze svedete na nju, umora nema. Nema gorčine i frustracije. A svoju najveću ljubav u profesiji delim upravo sa svojim pacijentima, sa kojima stvaram jednu jaku emotivnu vezu. To je zapravo i najbolji deo mog posla, neprestana motivacija i ispunjenost, kada su moji pacijenti zadovoljni i srećni .

– Prema statistici najveći broj hirurga u svetu, ne samo plastičara, pogotovo žene, najčešće ostaju sami. Upravo zbog nerazumevanja i nedovoljno provedenog vremena sa partnerima, često dolazi do razilaženja. Za razliku od drugih grana medicine, hirurgija svog maestra sa skalpelom uzima pod svoje, stoprocentno. A sa tim, ne može svako da se nosi – smatrala je dr Ašanin.

Svi redom, a po najviše novinari se pitaju zašto bi žena koja je IMALA SKORO SVE u životu, oduzela sebi isti na takav način, dok je na vrhuncu KARIJERE ??

video izvor: NOVOSTI , slika : sajt DIONIS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati