EKSKLUZIVNO saznajemo sastav cele NOVE VLADE ! VELIKA IZNENAĐENJA …

IVENSA MEDIA GROUP, prema pouzdanim izvorima, saznaje SASTAV NOVE VLADE što integralno u ovom članku prenosimo čitaocima.

Verujemo da će se spisak do kraja usvajanja odluke modifikovati ali ne znatno. U političkim krugovima se za neke kandidate već unapred znalo da će biti u “igri za I postvu VLADE .”

Počinjemo od PREDSEDNIKA VLADE, KOJU ĆE MENJATI do sada – ANU BRNABIĆ, VEROVALI ILI NE – DR JORGOVANKA TABAKOVIĆ .

Drugo najznačajnije mesto i resor tj. MINISTRA UNUTRAŠNJIH POSLOVA – POLICIJE, ZAUZEĆE – MR IGOR BEČIĆ. Ova pozicija je za mnoge veliko iznenađenje.

Dok će dosadašnji ministar POLICIJE, UNU. POSLOVA ~ DR NEBOJŠA STEFANOVIĆ BITI MINISTAR ODBRANE.

Prof Dr ZORANA MIHAJLOVIĆ, neće više biti na istoj poziciji već na poziciji MINI. TRGOVINE I TELEKOMUNIKACIJA.

Ministarstvo koje je ona vodila MINI. SAOBRAĆAJA I INFRAS. pripašće ~ Ivani Nikolić.

Ono što su svi mesecima nagađali a što neki i očekuju je da će popularna DR DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ zvanično zauzeti resor ~ mini. zdravlja.

Dalje za druge resore, prvo za MINI. RADA I SOCIJALNE POLITIKE, IZABRANA JE – DR ALEKSANDRA TOMIĆ, ZA MIN. FINANSIJA – SONJA VLAHOVIĆ, A VAŽAN RESOR I MINI. PRAVDE VODIĆE ~ JELENA ŽARIĆ KOVAČEVIĆ.

OD SNS KANDIDATA POMINJU SE JOŠ I PROF. DR VLADIMIR ORLIĆ NA MESTU POZICIJE – MINI. PROSVETE, A MARIJA OBRADOVIĆ zadužena za MINI. KULTURE I INFORMISANJA.

MR SINIŠA MALI, posle fijaska sa doktoratom, biće postavljen kao GUVERNER NBS.

To je spisak što se tiče, SNS poslaničke grupe, a za sastav nove VLADE biće i kandidata iz stranaka – SPS, JS, PS, SDPS I SPASa – ALEKSANDRA ŠAPIĆA.

Ministarstvo PRIVREDE će voditi IVANA DINIĆ iz SPS-a, rođena 16. oktobra 1985. godine, a po zanimanju je Diplomirani inženjer elektrotehnike.

Šef poslaničke grupe SPS-a IVICA DAČIĆ biće postavljen za mini. EVRO INTEGRACIJA, njegov kolega ĐORĐE MILIĆEVIĆ iz SPS-a će voditi resor ~ Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, dok će za zaštitu ŽIVOTNE SREDINE BITI ZADUŽEN – ĐORĐE KOSANIĆ, iz JS-a (Jedinstvena Srbija)

Aleksandru VULINU iz stranke PS ( Pokreta socijalista ) – pripalo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

SPAS ĆE DOBITI 2 RESORA i to MINI. SPOLJNIH POSLOVA koje će voditi ~ MARINA RAGUŠ, a ministarstvo omladine i sporta vodiće, naravno, šef te poslaničke grupe i proslavljeni sportista ~ ALEKSANDAR ŠAPIĆ.

BEZ PORTFELJA BIĆE MINISTRI, RASIM LJAJIĆ ~ SDPS koji odoleva svim VLADAMA od 2000. god. i STEFANA MILADINOVIĆ IZ SPS-a.

Kako VAM SE ČINI SASTAV NOVE VLADE ? Koga biste promenili ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati