SRĐAN NOGO, IPAK UHAPŠEN I SASLUŠAN! TUŽILAC TRAŽI PRITVOR OD NAJMANJE 30 DANA …

Posle raznih demanti iz VIŠEG SUDA i spekulacija, na kraju je stigla potvrda od branioca bivšeg člana DVERI ~ SRĐANA NOGA, da je on danas ipak priveden oko 12 sati. Odazvao se pozivu policije iako je kasnio sat vremena na saslušanje.

Pojavio se u policijskoj stanici Stari grad, u ulici Majke Jevrosime. Posle toga on je odmah sproveden u beogradsku Palatu pravde gde je saslušan kod višeg tužioca.

Bivši član Dveri ~ Srđan Nogo, označen je kao KOLOVOĐA proteklih protesta i danas je priveden u vezi sa nasilnim upadima i neredima u centru Beograda, ispred zdanja Skupštine Srbije.

Tačnije, na teret mu se stavlja da je bio kolovođa grupe koja je vršila nasilje na javnom skupu, da je povezan sa svim događajima od prethodnih dana ispred Narodne skupštine kao i da mu stavlja na teret krivično delo nasilničkog ponašanja, ali teži oblik iz stava 3.

Njemu je odmah po nalogu Višeg javnog tužioca u Beogradu uručeno rešenje o policijskom zadržavanju do 48 sati, a tužilac je tražio i PRITVOR OD NAJMANJE 30 DANA.

Interesantno je da se Nogo odrekao poslaničkog imuniteta.

Danas je priveden u VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO i Damjan Knežević, koji se tereti za ista krivična dela, ali je posle davanja izjave pušten da se brani sa slobode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati