VUČIĆ NAPUŠTA STRANKU I POLITIKU, ODLAZI U TRENERE, POSTAJE TRENER?

Kao navodi aktuelni predsednik SRBIJE ~ ALEKSANDAR VUČIĆ, to je njegov “dečački san” i vreme je za ostvarenje istog. Nije se šalio, danas je postao student i javno se pohvalio na svom INSTAGRAM PROFILU SA REČIMA :

” Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta – Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova. ? “.

Ranije je izjavio i najavio ovaj potez u intervjuu za Kurir tokom kog je otkrio po prvi put da ima nameru da postane košarkaški trener.

“Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite. Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san…”, rekao je Vučić.

Ovi potezi su za čuđenje, pogotovo posle održanih izbora u kom je SNS odneo ubedljivu pobedu i potvrdio svoju poziciju.

Da situacija bude još bizarnija, Vučić je najavio da ne planira da se kandiduje na stranačkim izborima koji su najavljeni za kraj godine kao i da će Vučić u decembru napustiti SNS, kojim će neko drugi upravljati.

Još 08.07.2019. je najavio i za medije lično rekao da bi bar još deset godina “mogao da se bavi ovim poslom”, jer se mu se ni za toliko njegovi politički protivnici ne bi približili, ali da će se sam povući mnogo ranije.

“Što se tiče mog sklanjanja nema sumnje da će sledeće godine neko drugi preuzeti Srpsku naprednu stranku”, rekao je Vučić.

Na pitanje da li to znači da se neće kandidovati na skupštini stranke, on je odgovorio da je “to više puta rekao, nije to neka novost ni tajna”.

Pre par dana je potvrdio prethodne izjave rečima: “Uskoro će organi stranke, pa ću biti samo predsednik građana”, zaključio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati