DR ŽUJOVIĆ: “odnos države prema struci je takav jer smo JEFTINI, doživljavamo KREŠENDO”… VIDEO !!

Pulmolog dr Dejan Žuljović jedan je od najintrigantnijih lekara, predstavnika struke koji kada gostuje ili daje izjave za medije NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM. U emisiji ~ “KORONA POGLED IZ DRUGOG UGLA” čiji snimak KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA, tokom gostovanja, dao je više nego frapantne – ŠOKANTNE izjave o struci, VIRUSU KORONA, O NEKIM KOLEGAMA, STANJU U DRUŠTVU itd. Citiramo neke izjave u nastavku.

-“Odnos države prema struci je takav jer SMO JEFTINI, nikada nismo imali cenu, ćutimo, trpimo, nema nas, ne bunimo se, jel se sećate nekog uspešnog štrajka zdrav. radnika u proteklih 30 godina ?”

“Sami spuštamo cenu sebi, doživljavamo KREŠENDO – promašenih života, moralnih i građanskih vrednosti, postali smo NEKI DRUGI NAROD, poslušnika, prevaranata, mitomana, vucibatina… “

“TRPELI SMO PREVARANTE TOLIKO DUGO, da smo DOŠLI DO TE TAČKE …”

Bitno je istaći da je pulmolog dr Dejan Žujović najavio da će osnovati politički pokret “Za sve moje ljude”. Cilj su mu sveobuhvatne reforme svih sektora – od zdravstva preko obrazovanja, do pravosuđa i konačnog vraćanja države narodu. On ne krije da mu je cilj da osvoji vlast i kaže da planira da se 2022. kandiduje za predsednika Srbije.

Video snimak – emisiju pogledajte u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati