ZATVORENA SU BIRALIŠTA U CG; NEZAPAMĆENA SITUACIJA DO SADA NA IZBORIMA 2020.; IMA PUNO NEPRAVILNOSTI !

U Crnoj Gori danas se održavaju parlamentarni izbori na kojima učestvuje šest koalicija i pet političkih partija. Kako prenose mediji u CRNOJ GORI, ovo su izbori koji imaju VELIKI ODZIV TJ. REKORDNU IZLAZNOST, nezapamćenu do sada, ČAK I DO 80 %.

BIRALIŠTA SU ZATVORENA U 20H, a pravo glasa ima 540.026 birača koliko je upisano u birački spisak zaključno sa 19. avgustom 2020. godine.

Opozicija je ove godine uverena u pobedu! Nema sumnje ovo će biti presudni izbori i najneizvestniji jer je DRUŠTVO DUBOKO PODELJENO / polarizovano.

Od nepravilnosti zabeleženo je do 17 časova ukupno 550, od kojih se 471 ne odnosi na kršenje preporuka NKT-a i smanjenje epidemiološkog rizika, dok je 79 nepravilnosti koje se odnose na kršenje preporuka NKT-a.

Prema podacima CeMI-jevih posmatrača sa terena na biračkim mestima je bio prisutan veliki broj građana koji ne poštuju preporuke NKT-a o držanju fizičke distance, naročito kada je reč o čekanju u redu ispred BM (biračkih mesta).

MUP CRNE GORE javlja da je portal www.biraci.me bio meta DDoS napada zbog kojih je otežan pristup istom portalu.

Mediji prenose i da je pet vatrogasnih vozila parkirano ispred zgrade Vlade i Skupštine Crne Gore. Kako javljaju “Vijesti”, vozila su ovde stigla sa Starog aerodroma.

Komandir Službe zaštite i spasavanja Goran Janković kazao je da se radi o uobičajenim aktivnostima u skladu sa procedurama.

“Vijesti” takođe prenose da su se dva policijska kombija sa pripadnicima interventne jedinice parkirala večeras oko 20 sati ispred zgrade Opštine Budva.

U kompleksu administrativnog centra Budve nalaze se kancelarije gotovo svih političkih partija, a simpatizeri Demokrata već se skupljaju.

Prve rezultate GLASANJA I IZBORA 2020. OČEKUJEMO POSLE 21H.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati