Otkrivamo detalje za dugo očekivani nastavak “ŽIKINE DINASTIJE”

Generacije su ih pratile, milioni stasavali uz male ekrane i čuvenog ŽIKU, koji je zabavljao porodice, narodne mase širom Jugoslavije.

Proteklo je punih 40 godina od prvog kultnog filma “Lude godine”, sa kojim je sve počelo. BOBU I MARIJU, još ćemo gledati u novom nastavku pod nazivom “LUDA GODINA”. Ogromno interesovanje vlada i publika jedva čeka da pogleda nov 11 nastavak pod nazivom “Luda godina” čiji scenario potpisuje Milena Marković, a režiju Milan Konjević. I posle tri decenije, u ulogama Marije i Bobe ponovo će se naći Rialda Šebek (ex Kadrić ) i Vladimir Petrović. Boba je u ovom novom filmu deda i ima dva unuka.

Maestralni glumaci i glavni likovi prošlih epizoda: Marko Todorović, Jelena Žigon, Dragomir Bojanić ~ GIDRA nažalost više nisu sa nama! Glavni glumac novog serijala biće ~ Nikola Kojo, koji će biti u fokusu novog filma kao Žikin unuk ~ Miša.

Miša je sada otac dvojice dečaka, od kojih je jedan na pragu “ludih godina”, odnosno tinejdžer.

Komisija FCS – Filmskog centra Srbije je procenila da nastavak kultne franšize “Luda godina” ima potencijal i odobrila sufinansiranje ovog projekta sa 22,5 miliona dinara na konkursu za komercijalni repertoarski film.

Inače, poslednji snimljen film iz ciklusa bio je Žikina ženidba iz 1992. 

Sa nestrpljenjem čekamo nov serijal !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati