UDARNA VEST ! DESIO SE POKUŠAJ UBISTVA – DONALDA TRAMPA SA SMRTONOSNIM OTROVOM! SVE INFO

Kao udarnu VEST večeras je preneo CNN ! Još prošle nedelje sumnjivi paket bio je poslat na adresu predsednika SAD ~ Donalda Trampa koji su presrele bezbednosne službe u USA. Kako saznajemo radi se o SUSPEKTNOM PISMU, koje je adresirano na PREDSEDNIKA TRAMPA.

Prema rečima dvojice policijskih službenika, paket – pismo je presrela policija ranije ove nedelje pre nego što je isporučen u Belu kuću.

Tek danas su stigli rezultati ispitivanja i posle 2 uzastopna testa potvrđeno je da se u paketu nalazio otrov RICIN ! RICIN JE JEDAN OD NAJJAČIH OTROVA NA SVETU koji sigurno IZAZIVA SMRT. Samo 1.78 miligrama može da ubije odraslog čoveka, kada se udahne, ubrizga ili na neki drugi način unese u krvotok ! Smatra se jako opasnim i podlim “ubicom” koji ubija za 1 do 3 dana. Koristi se u terorističkim zaverama, a može se koristiti u obliku praha, gasa ili kiseline.

A package addressed to President Trump containing the poison ricin was intercepted by law enforcement, two officials say. The FBI and Secret Service are investigating. https://t.co/2uJcZhh4ll— CNN Breaking News (@cnnbrk) September 19, 2020

CNN dalje prenosi da se sva pošta za Belu kuću sortira i pregleda izvan objekta pre nego što stigne u zdanje te da FBI i Tajna američka služba istražuju slučaj pokušaja ubistva aktuelnog predsednika amerike i da za sada više informacija ne sme da se objavljuje.

Takođe za sada TRAMP i Bela kuća se nisu oglašavali. Nezvanično saznajemo da, iako još nije poznato ko ga je poslao, jedan zvaničnik je rekao za Njujork tajms da paket potiče iz Kanade.

Izvor CNN ~ https://edition.cnn.com/2020/09/19/politics/package-poison-ricin-addressed-to-trump-intercepted/index.html?utm_term=link&utm_content=2020-09-19T18%3A45%3A13&utm_source=twcnnbrk&utm_medium=social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati