ŠTA SE DEŠAVA SA DRUŠTVOM ? TEŠKE UVREDE NA RAČUN LEKARA KRIZNOG ŠTABA; DR KON NAJAVLJUJE TUŽBU

Nastavlja se “prepucavanje” sa društvenih mreža, MEDIJSKI RAT I LINČ lekara kriznog štaba. Utom su uvrede teže, od većeg značaja kada ih upućuju javne ličnost, glumci, medijski eksponirani …

Pa tako je Slobodan Ćustić (62), dramski umetnik / glumac otvoreno u intervjuu “potkačio” lekare KRIZNOG ŠTABA i našao za shodno da ih javno komentariše / kritikuje. Upućene su brojne uvrede najistaknutijim lekarima kriznog štaba.

Darija Kisić Tepavčević je svojim ozbiljno problematičnim izjavama sama sebe stavila na pijedestal neznanja i kriminala pod zaštitom duboke države. A dr Predrag Kon kao nečiji izaslanik, izjavljuje gomilu stvari koje su neistine. Njegove tzv. preporuke, ako malo pročitate o svojstvima tih mera zaštite, nameću elementarno logičan zaključak da je glavni cilj zastrašivanje naroda i pretvaranje u večne pacijente”– rekao je juče u intervjuu za Direktno.rs Slobodan Ćustić (62) .

Na pitanje ~ “Zbog čega ste dr Predraga Kona uporedili sa Mengeleom?

Odgovara : – “Zbog njegovog stava prema zdravlju i opstanku srpskog naroda, kao i svih građana Republike Srbije. Mengele je otvoreno izjavljivao čime se bavi, radio eksperimente na logorašima, a Predrag Kon kao nečiji izaslanik, izjavljuje gomilu stvari koje su veoma lako proverljive i dokazano da su neistine. Njegove tzv. preporuke, ako malo pročitate o svojstvima tih mera zaštite, nameću elementarno logičan zaključak da je glavni cilj zastrašivanje naroda i pretvaranje u večne pacijente;”

dok za dr Dariju Kisić Tepavčević tvrdi da je oličenje “kriminala pod zaštitom duboke države” i “neznanja”!!

– “Svojim ozbiljno problematičnim izjavama sama sebe stavlja na taj pijedestal neznanja i kriminala pod zaštitom duboke države. Ako je pre dve godine Batut naručio preko 500.000 testova na Kovid, šta je to nego obmana Ministarstva zdravlja i Vlade Srbije? A to se stručnim jezikom svih specijalističkih službi ovog sveta naziva kriminal.”

Pa nastavlja sa iznošenjem stavova :

“- Batut pod hitno mora država Srbija da preuzme pod svoje okrilje. To je Institut za javno zdravlje Republike Srbije, kako to da bude u rukama stranaca??? Krizni štab treba da ide na zaslužen odmor u istoriju… Tu količinu veoma lako proverljivih paušalnih gluposti, teško da može izjaviti stručno lice. Struka tvrdi, epidemija je pod kontrolom do večeras, a sutra zavisi od pravca vetra i plime i oseke u Tanzaniji. To su nalozi sa strane, definitivno – ovo nije naša vlada smislila, samo je nekim sredstvima prisiljena da sprovodi… Teško će to ići, narod se ćutke meškolji”, zaključio je glumac.

Epidemiolog dr Predrag Kon i član Kriznog štaba oglasio se jutros na svom Facebook profilu i objavio status u dve rečenice kao odgovor na upućene uvrede, te je i najavio tužbu za sve izrečeno i navedeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati