ŠOK IZJAVE M. OLBRAJT: “Džo Bajden je bombardovao Srbiju zbog posvećenosti miru na Kosovu; AKO POBEDI PONIŠTIĆE SVE DOGOVORE” ! IZBORI USA

Madeleine Albright, former Secretary of State, waves while arriving on stage during the Democratic National Convention (DNC) in Philadelphia, Pennsylvania, U.S., on Tuesday, July 26, 2016. Democrats began their presidential nominating convention Monday with a struggle to fully unite the party, following a dramatic day of internal squabbling and protests. Photographer: Daniel Acker/Bloomberg via Getty Images

Madlen Olbrajt (engl. Madeleine Korbel Albright), bivša državna sekretarka SAD, učestvovala je večeras na onlajn okruglom stolu o budućnosti Kosova kojim je predsedavao Eliot Engel, Albanski lobista.

Američke patriote su pravi prijatelji Albanaca” – poručila je odlučno Olbrajtova.

Zatim nastavlja šokantan niz izjava : “Kampanja koju je vodio Bil Klinton bila je uspešna, a Džo Bajden je mobilisao zemlje u NATO bombardovanju Srbije. Vreme je da se prekine neuspešan pristup Trampove administracije Kosovu. Ako pobedi, Bajden će poništiti Trampov dogovor sa Srbijom i Kosovom!

Uverena u pobedu Džoa Bajdena na izborima koji se održavaju za 3 dana, tvrdi da će već sledeće nedelje, čim pobedi na izborima, poništiti neuspešan dogovor Donalda Trampa sa Srbijom i Kosovom!

Ističe i da je lažna država Kosovo „test demokratije“ za ceo svet!

Olbrajtova naglašava da veće angažovanje albansko-američke zajednice može pomoći u „izgradnji mira i prosperiteta za sve“.

– Cilj je bio 1998-1999. ujediniti svet oko demokratskih principa i posvećenosti miru. Kampanja koju je vodio Bil Klinton bila je uspešna. Džo Bajden je mobilisao zemlje u NATO bombardovanju Srbije, članovi Kongresa predvođeni Eliotom Engelom (albanski lobista) pokazali su veliku posvećenost… Sada je vreme da se već sledeće sedmice ponovo uspostavi posvećenost nakon četiri godine neuspeha i pristupa Trampove administracije Kosovu i Srbiji. Kosovo i dalje ostaje test za demokratiju, ali uz veliko zalaganje prijatelja u Kongresu i albansko-američke zajednice, oni mogu pomoći u izgradnji mira i prosperiteta za sve. Američke patriote su pravi prijatelji Albanaca – zaključila je večeras Olbrajtova.

Podsetimo se Tramp se na izborima 3. novembra suočava sa “demokratskim izazivačem” Džoom Bajdenom. Zabeležena je najveća izlaznosti na izborima u SAD u periodu dužem od jednog veka,a na glasanje su za sada u većem broji izašle demokrate, koje su sklonije glasanju putem mejla. 

Podaci sa Univerziteta na Floridi, pokazuju da je za izbore 2020. u SAD do sada glasalo preko 90 miliona birača!

Šta Vi mislite da li će ga Bajden pobediti ??

1 thought on “ŠOK IZJAVE M. OLBRAJT: “Džo Bajden je bombardovao Srbiju zbog posvećenosti miru na Kosovu; AKO POBEDI PONIŠTIĆE SVE DOGOVORE” ! IZBORI USA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati