PROBIJEN REKORD U AMERICI, VIŠE NEGO NAPETI IZBORI! EVO I PRELIMINARNIH REZULTATA …

Dva ljuta protivnika, aktuelni predsenik USA ~ DONALD TRAMP i nekadašnji potpredsednik USA, kandidat Demokratske stranke ~ Džo Bajden, PORED KOMLIKOVANOG IZBORNOG SISTEMA I PROCESA, čine ove izbore NAJNEIZVESTNIJIM U ISTORIJI AMERIKE !

Glasanje na izborima u SAD je završeno. Iako konačni rezultati u nekoliko ključnih država još nisu poznati, Donald Tramp je proglasio izbornu pobedu nad Džozefom Bajdenom na američkim predsedničkim izborima.

Ove izbore obeležiće i velika BUKA I NESUGLASICE OKO PREBROJAVANJA glasova. Pravne i političke bitke između dva tima u slučaju spora u vezi izbornih rezultata mogle bi potrajati sedmicama. Žalbe koje bi se pokrenule mogle bi doći do Vrhovnog suda, što je TRAMP VEĆ NAJAVIO.

I izborni štab republikanskog kandidata najavio je da planira opsežnu pravnu istragu u državama u kojima je razlika u glasovima na predsedničkim izborima u SAD trenutno mala, a to su Viskonsin, Mičigen i Pensilvanija. Drugim rečima, oni traže da glasovi u ovim državama budu ponovo prebrojani.

Si-en-en tvrdi da im je iz Trampovog štaba javljeno da će i sam predsednik SAD tražiti ponovno prebrojavanje glasova u Viskonsinu!

Bajden: Tramp ne može da odlučuje o ishodu izbora!

Za to vreme MEDIJI PRENOSE DA JE – kandidat Demokratske partije DŽO BAJDEN POSTIGAO I REKORD tj. Bajden je već sada dobio najveći broj glasova u istoriji predsedničkih izbora u Sjedinjenim Državama.

Džo Bajden, demokratski kandidat danas je postigao i ono što nijedan demokratski predsednički kandidat nije u poslednje 72 godine, tačnije od 1948. – a to je da je čak osvojio tradicionalni republikanski bastion Arizonu!

Da bismo bili sigurni da se svaki glas broji, pokrećemo najveću inicijativu za zaštitu izbora koja je ikada okupljena. Donald Tramp ne može da odluči o ishodu ovih izbora, već američki narod to odlučuje“, poručio je Džo Bajden.

To make sure every vote is counted, we’re setting up the largest election protection effort ever assembled. Because Donald Trump doesn’t get to decide the outcome of this election — the American people do.

Chip in to power the new Biden Fight Fund:https://t.co/1hCoKB0QfP— Joe Biden (@JoeBiden)November 4, 2020

Podsetimo, potrebno je najmanje 270 elektorskih glasova od ukupno 538 za pobedu na izborima.

Prikaz poslednjih rezultata tj. trenutni rezultati elektorskih glasova koje pratimo iz časa u čas su : Bajden – 248, Tramp – 214.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati