“NEDELJA, A VIŠE VAS JA ZAGRLITI NEĆU…” PREMINUO, LEGENDA SA DORĆOLA, JEDAN JEDINI ~ DŽEJ !

Ovo niko nije očekivao, a DŽEJ kao da je predvideo kraj sa svojim hitom “NEDELJA” i rečima pesme: “Nedelja, i svi ste tu, sve podseca na sreću, nedelja, a više vas ja zagrliti neću…”

U 56. godini života preminuo je veliki DORĆOLAC, BOEM, ZABAVLJAČ I NARODNI UMETNIK sa prepoznatljivom harizmom i bojom glasa ~ DŽEJ Ramadanovski.

Tuguje ceo BALKAN i mnoge estradne ličnosti.

Džej Ramadanovski umro je danas u 56. godini zbog problema sa srcem, kada mu je pozlilo zbog istog problema u svom stanu. Hitna pomoć je došla i reanimirala ga, ali bezuspešno. Imao je srčani udar !

Džej je u nedavnom intervju izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.

“Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem”, rekao je Džej.

Oglasila se i Zlata koja je za Pink izjvila gušeći se u suzama : “U trenutku kad smo čuli vest na televiziji, nama je stao veliki zidni sat u sobi, ja sam se prenerazila. To je neki znak. Koliko sam samo volela njega, njegove pesme, tu njegovu pozitivnu energiju. Ne znam šta da kažem, on je bio čovek kog su svi voleli, jedna dobrica i duša od čoveka. Ceo svoj život ga poznajem i ne znam kako ću se navići na to da mog Džekija više nema.

Iza njega ostaju hitovi koji će se još dugo pevati poput :

 1. Ko se s nama druzi
 2. Ni jedne usne se ne ljube same
 3. Ugasila si me
 4. Mrak, mrak
 5. Sexy ritam
 6. Radjaj sinove
 7. Nocas mi se ne spava
 8. Zasto pravis majmuna od mene
 9. Djelem, djelem
 10. Dajte vina hocu lom
 11. Nije mene duso ubilo
 12. Moji su drugovi
 13. Ritam da te pitam … i mnogi drugi

DŽEJ JE VEČAN, on nas nije napustio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati