POSLEDNJE ZBOGOM KRALJU FOLKA I BALADA! DŽEJ SAHRANJEN PO ŽELJI, U ALEJI ZASLUŽNIH; VELIKI BROJ LJUDI I POZNATIH BIO PRISUTAN (VIDEO)

Kralj balada, legenda SA DORĆOLA, harizmatični, jedan jedini ~ DŽEJ, sahranjen je danas u ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA, po muslimanskim običajima i uz zvuke violina, što mu je bila poslednja želja.

Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra, nakon zastoja rada srca tačnije nakon srčanog udara.

Veliki broj ljudi, građana i poznatih tj. dobar deo ESTRADE došli su da odaju poslednju počast DŽEJU RAMADANOVSKOM! Ispratili su ga uz tužne zvuke violina i njegov čuven hit ~ “NEDELJA”, U KOJOJ JE PREDVIDEO SVOJU SMRT.

Od poznatih na sahrani pojavili su se:

Ceca sa pratiocem, Keba, Žika Jakšić, Marija Šerifović, Mina Kostić, Toma Panters, Aca Lukas, Stevan Anđelković, Aleksandra Prijović koja je došla sa suprugom Filipom Živojinovićem … i mnogi drugi.

Muftija Muhamed Jusufspahić je nakon sahrane održao govor na pevačevom grobu. On je izjavio:

– “Dragi Bože molimo se da oprostiš grehe našem bratu Džeju Ramadanovskom. Molimo te sa našeg Dorćola primi našu molitvu. Bog je jedan kako god ga zvali. Došli smo svi zajedno da se pomolimo za dušu čoveka koji nam je ulepšao dane. Hvala svima u ime Islamske zajednice što ste pokazali duh Srbije i Dorćola. Ovo je tek početak jer Adem nije stvoren na zemlji nego u Dženetu. To je naša kuća”.

REDAKCIJA IVENSE MEDIA GROUP, IZJAVLJUJE SAUČEŠĆE PORODICI, NAJVEĆU ŽAL ZBOG GUBITKA NEPONOVLJIVOG UMETNIKA KAKAV JE BIO DŽEJ SA UVERENJEM DA JE VEČAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati