BEZ ORGANIZOVANOG DOČEKA I ZABRANA RADA VAŽI I ZA HOTELE !! 31. DECEMBRA DOBIJATE SAMO LANČ – PAKET! INFO

Krizni štab usvojio je konačno, danas mere koje će važiti za praznike. O merama i najavi već smo pisali / objavili na jednim od naših portala –

PORUKE- MERE SU JASNE BEZ IZUZETAKA : OVE GODINE NEĆE biti organizovanog dočeka Nove godine, kao ni reprize !

Restorani i kafići 31. decembra i 1. januara radiće do 18 sati, a prodavnice prehrambene robe do 20 sati.

Do 11. januara, izuzev 31. decembra i 1. januara, na snazi ostaju važeće mere – da svi objekti rade do 20 sati.

Svi su se pitali da li ove mere tj. zabrane važe i za GOSTE HOTELA NA NEKOJ OD NAŠIH PLANINA KOJI ĆE SE ZADESITI TAMO UPRAVO I 31. DECEMBRA ? Šta gosti da rade u tom slučaju tj. hotelijeri ??

Za medije je govorio stručnjak inače bivši profesor glavne urednice ~ Georgi Genov, direktor Udruženja hotelijera i restoratera Srbije (HORES), te nam je pojasnio odluke Vlade o zabrani rada restorana tokom praznika koji ne smeju da rade posle 18 časova.

“Zabrana rada važi i za hotele”, jasno i odlučno kaže prof Genov.

Svi gosti koji se trenutno nalaze u hotelima u Srbiji i uplatili su odmor koji obuhvata vremenski period za 31. decembar i 1. januar dobiće umesto švedskog stola – lanč-paket, preneo je istu vesti i PORTAL NOVOSTI.RS

“Dobili smo odluku Vlade i tražili pojašnjenje, a ono je glasilo upravo tako: nema svečane večere, samo lanč-paket“, ističe Genov.

To znači da će gosti u hotelima dobiti svečanu večeru u sobi kao “servis u sobi” ili ako hotel nema dovoljno posluge – kao lanč-paket.

Trenutno se u hotelima u planinskim centrima i banjama Srbije nalazi se oko 6.000 turista, najviše domaćih turista, a veruje se da će taj broj znatno da se poveća 30. decembra i za praznike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati