PITATE SE POSLE SVIH STRAHOTA – KAKVA ĆE BITI GODINA NOVA 2021. ?? OBJAVLJUJEMO VELIKI, PRECIZNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA OVNA, BIKA, BLIZANCE I RAKA !!!

Samo da ispratimo 2020. godinu i da se VIŠE NIKADA OVA TEŠKA, KATASTROFALNA GODINA ZA SVE NAS, NE PONAVLJA ! Sa nevericom ulazimo u novu godinu u znaku BIKA pitajući se – KAKVA ĆE BITI, ŠTA NAS TEK ČEKA U 2021., DA LI ĆE BITI BOLJA GODINA? Saznajte šta je zapisano u zvezdama. ASTROLOZI GOLD HOROSKOPA – M. Simić i S. Apostolov otkrivaju za Vas, a mi objavljujemo u celosti ~ GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

OVAN

Ovan se u ovoj godini naučio mnogo čemu. 2020. je iznela vašu praktičniju i zaštitničku stranu. Bili ste primorani da zaronite toliko duboko u sebe i sada znate šta ste u stanju da preduzmete, a šta više ne možete da tolerišete u svom životu.

Dok se uvlačite u 2021. godinu sa svojom prirodnom radoznalošću, može doći do obrta bar u tome gde želite da usmerite vašu pažnju. To znači da morate držati autoritet u nekom svojstvu tokom cele godine.

Saturnov uticaj na Vodoliju lepo postavlja vaš znak, pružajući vam poverenje i sigurnost po pitanju vaše karijere. Ova energija vam čak može pomoći da izlečite neke probleme koji vas muče, posebno oko poštovanja i otvorite svoj um ka novim i drugačijim metodama vođstva. Ovo važi za vas čak i kada se odnos između Saturna u Vodoliji i Urana formirao u vašem susednom znaku Biku 17. februara, 14. juna i 24. decembra. Postoji direktan akcenat na vašem samopoštovanju tokom ovih meseci kao da postajete svesniji onoga što je najbolje za veće dobro.

Ponekad se možete osećati rastrgano ako se trudite i pronalazite snagu sledeći svoje smernice. Nemojte ove godine trčati za nagradama, jer vas u tome svi mogu preteći posebno ako se počnete mnogo nervirati u vezi toga. U stvari, ove godine savršeno bi bilo da utabate neki novi put, koji će dovesti do dobrobiti čitave zajednice kojoj pripadate, iako rezultati neće biti odmah vidljivi. Ove godine određena pomračenja Meseca kolebaju između Strelca i Blizanaca, aktivirajući vaše lične zone, želje za učenjem i duhovnim razvojem često tražeći od vas da pronađete reči za ono što osećate.

2021. godine mogli biste imati mnoge trenutke u kojima ćete se osećati usklađenije sa svojom intuicijom, posebno oko pomračenja Strelca, što je potpuno pomračenje Meseca 26. maja i potpuno pomračenje Sunca 4. decembra.

Ovan u Ljubavi i Vezi – Horoskop za parove

Vaš znak traži veze koje vam daju krajnju nezavisnost, pogotovo što 2021. otvara prvu nedelju u godini kada Mars još uvek puca kroz vaš znak Ovnova do 6. januara. Možda se nađete u nekonvencionalnoj romantičnoj vezi ili ćete bar koketirati sa tom idejom. Oni koji su bili u dugotrajnim vezama mogu potražiti malo više slobode u određenim aspektima bilo da vam to otvara um ka novim mogućnostima ili čak razvija nove hobije koji vas povezuju sa širom grupom prijatelja među kojima se možete osećati kao u svom plemenu. .

Prisustvo Saturna u Vodoliji može stvoriti neke vrlo smešne priče, pa vam čak i omogućiti da se osećate slobodnije. Ovo može dodati malo bezbrižne energije koja prilično okrepljuje vaše strasti. Vaši partneri mogu čak razmotriti mogućnost da postanu otvoreniji ili skloniji poligamiji zahvaljujući ovim uticajima. Međutim neki Ovnovi jednostavno sami nisu spremni za ovakve stvari te se neće upuštati u tu vrstu eksperimentisanja. Mada ni takvim Ovnovima na ovom planu neće gotovo ničega faliti, jer se Ovan i u konvencionalnim vezama može osećati sasvim ugodno.

Između vas i vaše ljubavi gore vatra pod potpunim pomračenjem Meseca u Strelcu 26. maja koje vas i vašu voljenu može podići na viši nivo! Prstenasto pomračenje Sunca 10. juna takođe dodaje malo radosti vašem životu, pa čak može biti plodno vreme za one koji žele da prošire svoju porodicu. Ova energija se takođe odražava kroz delimično pomračenje Meseca u zemaljskom Biku 19. novembra, postavljajući mrežnu liniju odbrane u vaše područje braka i posvećenosti. Potpuno pomračenje Sunca, Strelca 4. decembra takođe dodaje bljeskove nadahnuća i može biti glavni kreativni ciklus za one u vezama.

Horoskop za Ovna samca

Za one Ovnove koji su čekali da se pojavi onaj pravi, ovo bi mogla biti godina za vas! Vaš znak Ovna je vrlo izbirljiv kada je u pitanju dugoročni romantični partner. Međutim to naravno nije tako kada želite da se zabavite, a niste u vezi. Može vam se desiti da upoznate nekoga već u prvom mesecu nove godine, pogotovo zato što Mars još uvek nije napustio vaš znak (do 6. januara).

Veliki deo druge polovine 2020. godine ste se suočili sa nekim velikim problemima oko impulsivnosti u ljubavi i zaista utemeljili svoju ličnu vatru. Vi ste izuzetan znak ljubavi, to je sigurno i moraćete da se odmaknete od nekih unapred stvorenih idealizovanih predstava – pogotovo jer je Saturn u Vodoliji i Uran u Biku, a oni unose jasne odnose u vaš život. Ova energija vas pokreće napred u području razbijanja strahova, što može kasnije može uticati na vaše bolje prilagođavanje u društvu.

Bićete izloženi promenama velikim delom februara, maja, juna, pa čak i novembra. Kako se severni čvor sudbine pomera kroz vašu treću kuću komunikacije, mnogo toga morate da kažete svetu o svojem doživljaju ljubavi. Možda će te u ovoj godini privući nekoga ko je visoko obrazovan, inteligentan i pronicljiv, a da ranije niste mislili da je tako nešto moguće. Ovo posebno važi za one Ovnove koji su se osećali izgubljeno, tačnije za one Ovnove koji su svoju karijeru stavili iznad bilo kakvih romantičnih izleta. 2021. budite spremni da se zaljubite!

Horoskop Ovna – Novac i Karijera

Suočavate se sa periodom primene samokontrole kroz veći deo ovogodišnje nesporno pronicljive energije koju posedujete. Finansijski, možete očekivati neke korisne saradnje koje zaista mogu biti vrlo pozitivne za vašu karijeru u budućnosti. Jupiterovo prisustvo u Vodoliji dodaje osećaj usklađenosti sa vašim planovima. Zbog toga se osećate veselije i sposobni ste da delite svoje iskustvo sa ostalima. Međutim mnogo je onih čiji se ciljevi takođe poklapaju sa vašima, jer tranzit Saturna u Vodoliji nastavlja da podstiče svačije unutrašnje vatre, mada kod vas će on izazvati, pravo zadovoljstvo dostignućima koja vas očekuju.

Retrogradni Pluton krajem juna u Jarcu može vas vratiti na neku odluku iz prošlosti i to tokom većeg dela oktobra. Možda ćete trebati da na neki način doradite ili zauzmete drugačiji pristup svojim dugoročnim planovima štednje. Na neki način dolazi do evolucije i prelaska kroz zonu vaše desete kuće. Naravno, što se tiče poslovnih planova, nekada je najbolje da kontaktirate astrologa, jer će vam ovo pomići da u potpunosti sagledate širu sliku koje možda niste svesni.

Još uvek postoji nešto što treba shvatiti u vezi sa vašom ličnom moći. Možda vam neće biti prijatno da preuzmete ulogu višeg nivoa ili da se istaknete na poslu. Može vam se činiti da više oklevate da vodite poslove i možda ćete predati svoju moć nekome drugom, ako ne budete dovoljno pažljivi. Biti iskren prema svojim dostignućima nikada nije loše, ako to podrazumeva da ste potpuno saglasni sa tom odlukom.

Samo zapamtite da, čak i ako se u početku osećate malo oprezno, preuzimanje obaveza na sebe jeste ono što je vašem znaku zaista potrebno. Kako će svi u maju, junu, novembru i decembru imati posla sa uticajem pomračenja koja nas povezuju sa našom višom svrhom, pripremite se da budete hrabriji nego ikad. Ove godine postoji snažno osećanje u vašem životu, vi imate potrebu za pronalaženjem, vašeg jedinstvenog glasa koji već dugo nije imao šansu da se ostvari u punom intenzitetu. Dakle budite spremni i otvoreni za inspirativne govore!

BIK

Dobrodošli u potpuno novu godinu koja je pred vama! Još je mnogo toga ostalo da uradite iako možda ni sami ne znate odakle da počnete. Prešli ste mnogo, naučili ste lekciju o tome kako planeta haosa dejstvuje kroz vaš znak, još u 2018. ali u punom smislu kroz 2019. godinu. Ova godina će takođe dodati malo ulja na vatru, biće prepirki, ne brinite se.

Uran ni pod kojim okolnostima ne voli ograničenja, a kako Saturn otvara godinu snažno smeštenu u fiksni znak Vodolije, mogli biste se naći u neprestanim raskršćima i nedoumicama. Vaša godina će takođe biti obeležana ovom ukupnošću ludila. Osećate se kao da idete napred, ali kao da vas drugi vraćaju na vaše mesto, jer morate da sačekate promene u potpunosti. Vi ste pronicljiva osoba, vama je mnogo toga jasno, a to može biti izvor vašeg stresa i frustracije. Ova godina zahteva veliku zrelost i strpljenje sa vaše strane. Moguće je da ćete ove godine osetiti velike gubitke, međutim tome nećete biti krivi vi, već konstanti sudari između Saturna u Vodoliji i Urana u vama.

Lunarni ciklusi tokom godine otvoriće vam oči na planu ličnih zona samoprihvatanja i duhovnog rasta. Potpuno pomračenje Meseca 26. maja u Strelcu osvetljava ona područja vašeg života koja ste pokušali da sakrijete pod tepih. Shvatite da vas pomračenja podstiču u želji da postanete realniji prema sebi kako biste se izlečili svoju potrebu za laganjem. Godišnje pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna može dodati određenu jasnoću vašoj celokupnoj finansijskoj sudbini – to će se takođe ogledati u delimičnom pomračenju Meseca u vašem znaku Bika 19. novembra. Osetićete veliko rasterećenje 4.decembra kada će mnogo toga spasti sa vaše grbače. Totalno pomračenje sunca, dovešće vas do preispitivanja određenih događaja u vezi sa vašim karmičkim vezama, zato ćete ovoga puta obnoviti svoja osećanja i veru u sebe.

Bik u Ljubavi i Vezi– Horoskop za parove

Vi ste Bik, Bik je zemljani, fiksni znak i imate još puno toga da naučite kada su u pitanju veze i vaše partnerstvo sa nekim. Životne promene i izazovi u 2020. godini maksimalno su vas testirali i pokazali snagu vaših ljubavnih veza. Naravno to može značiti da određena partnerstva nisu izdržala test vremena, dok su druga postala jača nego ikad. Nešto što će vam se desiti je zapravo mala promena vašeg identiteta, bar u nekom svojstvu. Naučićete da se oslobodite potrebe da uvek budete u pravu. Ako u tome ne uspete ove godine, pokušajte to da rešite u narednim godinama jer vam može škoditi na planu ljubavi. Određene stvari će se desiti u kosmosu ove godine, Saturn u Vodoliji će formirati određenu vezu sa planetom u vašem znaku, Uranom. To može dovesti do velikih promena, posebno po pitanju realnosti sa kojom ćete se vi i vaš partner morati suočiti. Veze u kojima ima preljube, laži ili bilo kakvih ometajućih faktora jednostavno neće moći opstati. Parovi će se morati organizovati, prvenstveno na planu karijere i profesije i to posebno ako ona škodi njihovom odnosu!

Kako bi se izborili sa stresnom godinom koja vam sledi, možda ćete noću morati paliti mirišljave sveće, a možda i popiti po čašu više. Međutim naročito je važno da u ovoj godini izdvojite više vremena za svoga partnera, posebno tokom februara, maja, juna i decembra. Ako budete obratili pažnju na ove datume, možda vam ni ona pomenuta čaša više neće trebati. Takođe ako ste u prilici, bilo bi dobro da se posavetujete sa svojim astrologom.

Takođe postoji mogućnost za iznenađenje kada je planiranje porodice u pitanju. Izuzetno je važno da ako trenutno ne želite porodicu, pripazite u spavaćoj sobi. Za Bika koji može biti ponekad i preterano seksualno aktivan, ovo može biti spasonosna informacija, zato se čuvajte nesigurnih seksualnih odnosa. Uz svu eklektičnu energiju Urana koja se većim delom godine vrti oko vašeg grafikona, mogu se dogoditi iznenadni romantični događaji kao što su venčanje (pa čak i da na to budete primorani, posebno ako ne budete pazili), finansijski rolekosteri, pa čak i bebe. Ova energija je takođe sastavljena od prisustva nekih izuzetno prosvetljujućih pomračenja. Za Bikove ovo znači da će u ovoj godini morati biti odlučni i hrabri. Ova godina će vas naterati da dobro razmislite o svemu, a nadamo se da ćete uprukos svemu uspeti da istrajete u vašoj vezi i da se izborite za osobu koju volite.

Horoskop za samca Bika

Bikovi koji ove godine traže ljubav, možda će je naći, ali na najčudnijim mestima. Sa druge strane, više romantičnih veza može se dogoditi istovremeno i niotkuda. Imate puno šansi da se zaista zaljubite ove godine, jer se 2021. otvara zaista zanimljivim iznenađenjima. Dok Jupiter i Uran dodaju trenje na vaš grafikon u mesecima januara i februara, mogli biste da se nađete među najpopularnijima u trci za osvajanje željenog partnera ili partnerke. Međutim najvažnije je da dobro sagledate stvari i budete apsolutno sigurni da li su te osobe vredne toga da uđu u romantičnu avanturu sa vama. Mesec vašeg rođendana mogao bi da dovede nekoga ko će vas zaista oboriti sa nogu. Međutim to znači da ćete osećati i veliku dozu zbunjenosti kada stignu sezone pomračenja u maju i početkom juna. Takođe možda postoji deo vas koji bi zaista više voleo da bude u neobveznoj vezi, posebno tokom prve polovine godine.

Bikovi koji ove godine traže ljubav, možda će je naći, ali na najčudnijim mestima. Sa druge strane, više romantičnih veza može se dogoditi istovremeno i niotkuda. Imate puno šansi da se zaista zaljubite ove godine, jer se 2021. otvara zaista zanimljivim iznenađenjima. Dok Jupiter i Uran dodaju trenje na vaš grafikon u mesecima januara i februara, mogli biste da se nađete među najpopularnijima u trci za osvajanje željenog partnera ili partnerke. Međutim najvažnije je da dobro sagledate stvari i budete apsolutno sigurni da li su te osobe vredne toga da uđu u romantičnu avanturu sa vama. Mesec vašeg rođendana mogao bi da dovede nekoga ko će vas zaista oboriti sa nogu. Međutim to znači da ćete osećati i veliku dozu zbunjenosti kada stignu sezone pomračenja u maju i početkom juna. Takođe možda postoji deo vas koji bi zaista više voleo da bude u neobveznoj vezi, posebno tokom prve polovine godine.

Otkrivanje onoga što volite i fokusiranje na prijateljstva možda najbolje služe vašoj duši. Iako više volite vašu srodnu dušu, to može biti jedna od stvari koja neće baš ići najbolje. Međutim nema potrebe da brinete – sigurno ima mesta za nekoliko ljubavnih priča i drama koje će se odigrati upravo u ovoj godini. Delimično pomračenje Meseca u vašem znaku 19. novembra daje vam bolje razumevanje nekih čvrstih tranzita koji prolaze 2022. godine. Ovo može biti potencijalna tačka u kojoj će se mnogi Bikovi zaljubiti, što može biti poziv za buđenje koji je vašem srcu zaista potreban. Na kraju, godina će zaista biti obeležena retrogradnom Venerom u vašem znaku Jarca, znači od 19. decembra, što će vas naterati da ponovo posetite razne karmičke romantične veze koje ste nekada imali, pa bi ih mogli obnoviti. U svakom slučaju, nema potrebe za veliku brigu, pratite datume, savetujte se sa astrologom i put do vaše zvezde ljubavi može biti siguran.

Horoskop Bik – Novac i Karijera

U mnogim slučajevima ste jedan od najsrećnijih znakova u zodijaku ove godine. Čak i sa konkurentskim odnosom između Saturna u Vodoliji i Urana u vašem dominirajućem znaku, ova godina može doneti promenu koja vam je zaista potrebna da biste se probudili novi način života. Preciznije, direktnim pristupom u poslu dobićete mnogo, putem ličnih interakcija i veza, posebno u februaru, maju i decembru.

Ako ste radili one poslove zbog kojih ste postali isuviše umorni, ovo možda može biti i odlična vest za vas. Jer u tom slučaju možete biti postavljeni na potpuno drugačiji kolosek koji vam možda, nikada ranije nije pao na pamet – to je dar, Vi imate Uran u svom znaku. Često ste uznemireni i potreseni zbog vašeg posla, jer sigurno radite nešto što je vaš životni poziv. To takođe može značiti da ćete ove godine imati potrebu da malo zagazite i u nepoznato, da će te preduzimati više rizika nego što ste to ranije činili.

Finansije tokom cele godine zahtevaju vaše budno oko. Možda ćete se morati zaista usredsrediti na svoje potrošačke navike i voditi računa da održavate stabilnu rutinu na polju dugoročne uštede. Sa tako velikim uticajem Urana, impulsivna kupovina može biti na vrhuncu ove godine, odnosno izražena više nego inače- posebno putem kupovine preko Interneta. Pa ako vam je ovo loša navika koju ne želite da produbljujete pokušajte da se preispitate i po pitanju ovoga. Naročito zato što vaše finansije mogu biti izuzetno dobre mesec dana, a sledećeg meseca možete pasti i u negativan saldo. Najbitnije je da dobro procenjujete ove godine, iako ćete imati sreće, možda bi najbolje bilo da se posavetujete sa astrologom ili da se samo uzdate u vaše oko?

Sve u svemu, godina pred nama će manifestovati intenzivno ovaj ciklus do decembra. Pokušajte da nadogradite vašu sposobnost da štedite i pravilno investirate na svim nivoima.

Bik horoskop

Ljubav prema dobrom životu motiviše vas da ove godine postignete neke sjajne stvari!

Venera, boginja ljubavi i novca, vaš je vladar i kako započinje godinu u eksperimentalnoj Vodoliji (Venera u Ribama 1. januara), vaš um se otvara novim idejama u obe oblasti. Ipak vam je prijatnije kada ona uđe u vaš znak početkom marta do početka aprila, a zatim ponovo u Vagu (ostalim znakovima kojima ona vlada) oko tri nedelje krajem oktobra. Zadovoljstvo i strast se tada spajaju kako bi vam pomogli da uživate u finim stvarima u životu. Jedan retrogradni period koji vaš vladar doživljava je od sredine maja do kraja juna, tokom njenog putovanja kroz radoznale Blizance, zbog čega ćete razmišljati o dualnim ali oprečnim vrednostima ljubavi i novcu. Iako ne možete zamisliti život bez puno toga, zanimljivo je razmotriti alternative.

Sunce provodi vreme u vašem znanju o udobnosti, zemljanom znaku između sredine aprila i kraja maja! Spremni ste da naporno radite u zamenu za zadovoljstva koja život nudi – posebno lepotu i obilje. Ne morate se izvinjavati što volite lepe stvari – ovaj suštinski deo vaše prirode je ono što vas pokreće ka uspehu. Vaša čula su se sada probudila, a vi se zaljubljujete u gurmansku hranu, fino vino, skupi parfem, luksuzno platno i prelepe umetničke radove. Zato ova godina sa neke druge strane može biti pravo uživanje za vas.

Ne zaboravite da se Uran, planeta promena kreće u vašem postojanom znaku tokom cele godine, izazivajući preokret u mnogim oblastima. Iako je retrogradan samo do 10. januara, vraća se nazad u retrogradni ciklus sredinom avgusta do kraja godine. Dakle, šta ovo znači za vas, dragi Biče? Znači da ćete ove godine morati poraditi na vašoj fleksibilnosti, jer ćete samo tako uspeti da nadogradite sve što treba kako bi izdržali ovu novu i ludu godinu!

BLIZANCI

O ovoj godini sigurno ima puno razloga za razgovor, Blizanci! 2021. godina je izuzetno podsticajna za vaš kreativni znak. Možete se osećati usklađenije sa svojim dobrim namerama i ciljevima, a usput možete čak i steći neke prilično fantastične nove prijatelje.Zapravo biste mogli postati osoba kakva ste uvek sanjali da budete. Uglavnom zato što ćete se u ovoj godini brže prilagođavati novim stvarima, jer ćete biti u stanju da uvidite humor u svakoj situaciji.

Kako godina započinje nekim sukobljenim odnosima između Jupitera u Vodoliji i Urana u Biku, dobićete blagu dozu potrebne energije da je premostite. Takođe je tačno da vas sredinom februara, maja i krajem decembra, očekuju promene jer Saturn prolazi kroz Vodolijin kvadrat Urana u Biku i izazivaće neke haotične talase u svetu.

Ovo može biti teško za druge tokom većeg dela godine; ali zato što će Saturn biti lepo pod uglom prema vašem prozračnom znaku, doneće vam mnogo uvida u nove stvari i mnogo sjajnih trenutaka. Ovo može biti ono vreme kada ćete se vi osećati moćno i nepobedivo. Očekujte neočekivano i budite izuzetno zahvalni na poklonima koje dobijate, jer ih zaslužujete!

Jedan važan deo slagalice 2021. godine je da zaista razmotrite prelazni period rođendanskih meseci. Možda ćete biti malo zatečeni tokom ovogodišnjih retrogradnih ciklusa Merkura, koji se svi odvijaju u vazdušnim znakovima. Jedno od najvažnijih za vas događa se 29. maja, nakon transformativnog potpunog pomračenja Meseca u vašem suprotstavljenom znaku Strelca. Ovo je vibracija koja će vas sigurno naterati da preispitate puno različitih delova vaše životne priče. Iako to može biti vrlo prosvetljujuće kada su u pitanju svi aspekti vašeg života, još uvek treba mnogo toga da se uradi tokom leta. Naročito zato što vas takođe sreće prstenasto pomračenje Sunca 10. Juna, a istovremeno Merkur nastavlja škakljiv retrogradni ciklus u vašem znaku do 22. juna.

Horoskop za parove blizanaca

Za one Blizance u dugim vezama, biće ovo zaista lepa godina da konačno produbite vašu vezu. Vaša veza se suočila sa teškim vremenima u 2020. godini, a ovo će biti vrlo važna godina za one koji žele da nastave da grade svoju vezu. Najpre za one koji planiraju brak ili čak i decu, ova godina će biti godina za to.

Potpuno pomračenje Meseca 26. maja u vašem suprotstavljenom znaku Strelca razbacuje inspirativne požare kroz vašu ličnu sedmu kuću romantičnih veza. Znači da vas neko želi uravnotežiti kroz ove tranzite. Vaš ljubavnik je taj koji je tu za vas bez obzira na sve. Postoji sigurno srodstvo sa ovim lunarnim izdanjem, koje vam može otvoriti srce za neko prilično intenzivno emocionalno iskustvo. Ova romantična vibracija nastavlja se tokom meseca juna, otvarajući vaš um (i srce) jer vam prstenasto pomračenje u vašem znaku 10. juna donosi obilje i prosperitet.

Simbol vašeg blizanca u znaku s razlogom ima srodnu dušu. Ono što vas dvoje zajedno doživljavate, niko drugi ne može istinski da razume. To uključuje predodređeni put koji će vas oboje usmeriti ka vašem najvećem dobru i zajednički postići glavni konsenzus tokom godine. Određene prekretnice predstavljene pomračenjima tada se susreću sa vašom spremnošću da komunicirate jedni s drugima.

Glavni test uslediće kada vaša matična planeta Merkur započne retrogradni uspon kroz Vage od 27. septembra do 18. oktobra. Ovo je vremenski okvir u kojem se možete izgubiti u određenoj priči ili osećati kao da niste na istoj stranici kao vaš partner. U to vreme pažljivo planiranje i iskreni razgovori mogu da reše nesuglasice.

Godina se završava sa potpunim pomračenjem Sunca Strelca koji baca svetlo na ono što se nekada smatralo izgubljenim. Romantika je izuzetno strasna tokom većeg dela godine, čak i uz neke male nezgode!

Horoskop za parove blizanaca

Ove se godine morate uzdati u signale koje vaša antena mora uhvatiti. Pogotovo što severni čvor sudbine prolazi kroz vaš lični znak. Postoji tona signala koju ćete morati izbistriti i u njima uvideti onaj pravi, čak i ako to znači još jednu usamljeničku aktivnost. Ali ne očajavajte!

Za one Blizance koji traže ljubav, ovo je savršena godina da prepustite prednost sebi i pozovete nekoga ko vas obično ne bi privlačio! Ukusi vam se menjaju, što se najverovatnije desilo nekim zbog nekog lošeg ljubavnog iskustva koje ste prošli u 2020. godini. Sada ćete bar znati šta ne želite, a to je automatski prednost u odnosu na prethodnu godinu i potvrda da je i loše iskustvo, zapravo dobro iskustvo.

Ukupni lunarni ciklus 26. maja će vas promeniti bili vi na to spremni ili ne. Može vam doneti značajno partnerstvo sa nekim čak i ako biste više voleli da budete samci na terenu, bar još neko vreme. Ovo može biti jedan od onih magnetnih sastanaka koji se naizgled javljaju niotkuda. U stvari, ovi događaji pomračenja doprinose nekoj velikoj vrsti energije „ljubavi na prvi pogled“, pa se nemojte iznenaditi ako ljubav niste ni tražili, a ona vam se upravo pojavljuje pred očima.

Ovo će vas voditi kroz veći deo juna, kao i kroz retrogradni ciklus Merkura u vašem znaku. 10. juna pomračenje Sunca je vašem znaku Blizanaca, oživeće vaš unutrašnji svet i učiniti vas neodoljivim za vašu simpatiju. Kroz ovaj će te portal leteti tokom cele godine, zato budite na nogama i spremni za akciju, posebno dok se novembar i decembar valjaju prema svom kraju!

Horoskop Blizanaca – Novac i Karijera

Ove godine donošenje presudnih odluka znači da uvek morate biti nekoliko koraka ispred svih ostalih. Postoji velika šansa za obilje, posebno kroz veliko finansijsko nevreme dok Jupiter bude prolazio kroz znak Vodolija – tačnije aktivira se od januara do sredine maja, a takođe i od sredine oktobra do kraja decembra. Takođe je vrlo verovatno da ćete preuzimati na sebe više radnih obaveza iz možda čak i više od jedne radne oblasti. Saturn koji se kreće kroz vašu ličnu zonu visokog obrazovanja iz devete kuće naglašava vašu nezasitu žeđ za znanjem.

Imate mnogo ruta koje zaista možete uzeti u obzir kako zbog finansijskih prilika, tako i zbog duhovnog ispunjenja vašeg sveta. Zaista možete sve to spojiti i biti izuzetno zadovoljni odlukama vezanim za karijeru ove godine.

Za one koji izdržavaju porodicu ili su u kolektivnom poslovnom aranžmanu, možda ćete postati vođa ove godine, ali to će možda prouzrokovati više stresa nego što možete da podnesete. Severni čvor sudbine koji prolazi kroz vaš intelektualni znak donosi vam mnogo prilika za koje niste ni slutili da će biti u stanju da dobijete niti da se sa njima izborite. Međutim nemojte očajavati, kontaktirajte astrologa i probajte tako da odgonetnete kojim putem treba ići, nećete se prevariti!

Svemir ove godine ima velike planove za vaš dinamični znak Blizanaca! Sve što treba da uradite je da se pojavite i budete spremni da naučite nešto novo! Mogu vam se ove godine desiti trenutci kada vam u jednom danu padne toliko ideja na pamet da nećete sve moći da ispratite. Stoga budite vrlo oprezni i voljni da saslušate svaku reč koju vaše kolege izgovore zbog sve inovativne uranske energije koja se vrti oko vaše druge solarne kuće finansija. Sledi vam godina velikih dostignuća i velikih zamisli, ali to ne isključuje važnost prosuđivanja, neće svaki put koji izaberete biti dobar zato pazite i pažljivo procenite.

RAK

Ovde ste iz više razloga, a 2021. godina je jedna od onih godina u kojima ćete se morati predati ishodu. Napravili ste neke neverovatne promene tokom 2020. godine i zaista napredujete. Bilo je mnogo uspona i padova koji su mogli biti malo traumatičniji od uobičajenih, posebno za vaš emotivni znak Rak.

Ova godina će zaista poslužiti za vaše sagledavanje života iz perspektive autsajdera. Vi ste sposobni za dobro posmatranje, mada vam samoposmatranje i spoznaja sebe nije tako bliska stvar, međutim to će se u ovoj godini promeniti. Radićete na nekoliko aspekata sebe, na duhovnosti, brinućete o svom telu, istraživaćete i naučiti više, uopšte će 2021. godina proći u želji za samorazvitkom. Trenutno za vas ne postoji ništa što je previše neobično, a nove 2021. godine to se neće promeniti, još više ćete biti zainteresovani za paranormalne ili okultne stvari.

Izuzetno ste vezani za mesečeve cikluse, čiji čvorovi sada kruže između Blizanaca na severnom položaju i Strelca na južnom položaju. Pravićete karmičke cikluse kroz učenje o vlastitoj ličnosti kroz komunikaciju sa drugima u kojoj ćete možda upoznati sebe. Možda ćete ove godine uspeti da proniknete u neke tajne vaše porodice koje su vas dugo mučile, a ranije niste mogli da ih rešite. Možda ste žrtvovali sopstvenu sreću za dobro svojih najmilijih samo da biste se pomirili sa onim što zaista želite za sebe. Naravno te stvari mogu biti bolne po vas i vaše mentalno stanje, te kontaktirajte vašeg astrologa, zato što ćete uz pomoć drugih lakše prevazići ovakva stanja.

Ovo je godina u kojoj zaista možete zakoračiti u svoju nezavisnost i dobiti malo emotivnog prostora za sebe, izvan predrasuda drugih. Istina u vašem životu ima osvežavajući dah, pogotovo onda kada rešite neki problem koji ste dugo skrivali pod tepihom. 2021.godina će biti ona u kojoj treba da shvatite koliko ste posebni! Nemojte više biti toliko strogi prema sebi, volite druge, ali i sebe!

Rak u Ljubavi i Vezi – Horoskop za parove

Zaista ste poklon svom partneru. Tačno je to da se oni koji su u dugim vezama češće i svađaju, ali zar nije najvažnije biti različit? Uistinu ste uvideli ono što je za vas posebno, jer ste oboje prošli kroz 2020. godinu sa velikom marljivošću i odlučnošću u vezi sa vašom ljubavlju. Bilo je nekih uspona i padova koji su vas doveli do toga da shvatite zašto ste uopšte postali vezani za vašeg partnera. Sa nekim ste ko zaista želi najbolje za vas, a vaša će se veza ove godine znatno ojačati.

Uran nastavlja tranziciju kroz znak Bika, što pomaže vašem znaku da ove godine zaista dobije iskre radosti i kreativnosti. To može pomoći da vibracije prijateljstva budu žive u bilo kojoj romantičnoj vezi i da ublaže iznenadne svađe, koje se često mogu završiti smehom upravo zbog toga. Ove godine, zbog pojačanog intenziteta prijateljstva u partnerstvu, nećete znati zašto ste se posvađali, ako se uopšte i budete svađali sa vašim partnerom.

Ovogodišnji ciklusi pomračenja imaju prilično kognitivnu vibraciju. Potpuno vatreno pomračenje Meseca u Strelcu proširuje vašu šestu kuću, olakšavajući vam obavljanje poslova u vašim vezama. Za one Rakove koji prolaze kroz terapiju za parove, ovo je zaista važan vremenski okvir za obavljanje toga posla na jedan posve zdrav način, zbog toga što ćete imati Mesečevu zaštitu.

Ovaj vremenski period takođe odražava vibracije vaše srodne duše, posebno dok se prstenasto pomračenje Sunca 10. juna u Blizancima uzdiže kroz vašu dvanaestu kuću psihološkog razvoja. Ove godine će se ljudi povezivati na duhovnom planu u svojim vezama, posredstvom čudnih iskustava i predosećaja. Potpuno pomračenje Sunca 4. decembra u Strelcu takođe održava plamen, dodajući strast i u kasniji deo godine.

Horoskop za samce raka

Ove godine Rak će morati mnogo toga da reši. Za one koji su od nedavno neoženjeni Rakovi, treba napomenuti da su u protekloj 2020.godini doneli pravu odluku za sebe i svoj život. Sada treba da se prepustite vlastitom uživanju, neomateno, a znate da vam je to trebalo! Nemojte sumnjati u svoje razloge za napuštanje braka ili veze. Možda problem nije bio u vama, možda ste jednostavno posvetili previše vremena nekome ko toga nije bio vredan ili ste se umorili od stare priče koja više nema šta da ponudi. Nema ničega strašnog u tome, da neko jednostavno želi da promeni svoj život!

Za one Rakove koji sada žele samo da upoznaju ljubav svog života, ove godine to neće biti najlakše. Međutim nesumnjivo je da ćete mnogo toga naučiti tokom ove godine. Pogotovo što će ovogodišnji ciklusi pomračenja diktirati vaš ljubavni život. Kako vaš vodeni znak postaje pod uticajem elemenata vazduha i vatre kroz znakove Blizanaca i Strelca, postoji mnogo različitih opcija i puteva kojima možete da krenete. Međutim možete se prevariti ako niste previše pažljivi.

Prva polovina godine može biti označena kroz nekoliko različitih scenarija. Najpodesnije bi bilo da izaberete ono što vas ispunjava strastima i užitcima. Kako se vaša rođendanska sezona bude kretala između juna i jula, možda ćete se osećati malo zamišljenije i spremnije za još jednu promenu. Zapravo ćete tek otprilike u septembru biti spremni za potpunu romantičnu ljubavnu priču koja će vas i vašeg budućeg partnera oboriti sa nogu. Postoji nešto u vašoj prošlosti što niste u potpunosti rešili sa vašim prošlim partnerom, to će te u ovoj godini morati rešiti, da bi do sledeće bili spremni da započnete novi život. Ovo će se odvijati do sredine oktobra, dajući vam na kraju informacije koje su vam potrebne da biste krenuli napred i uvažili romantici koju će vam pružiti pomračenja Meseca 19. novembra i 4. decembra.

Rak – Novac i Karijera

Toliko je toga na šta obraćate pažnju, ponekad je zastrašujuće čak i potpuno obuhvatiti sve vaše akcije i reakcije. Vaš znak je toliko odgovoran da to često može dovesti do preterane brige o celoj porodici odjednom. Možda nadgledate svoje finansije, kao i finansijsko stanje svih oko sebe. Zapitajte se samo da li je normalno sa vaše strane, da to toliko činite? Zar nije nemoguće da veći deo vašeg okruženja ne može da vodi računa sam o sebi? Odgovorićemo vam, moguće je i da preterano se brinete oko sitnica. Ako nekoga podržavate bilo u životnim situacijama ili mu šaljete novac za njegove potrebe moraćete to redukovati.

Za one rođene u znaku Raka koji su morali da uzimaju zajmove i imaju rasporede otplate, ovo može biti godina u kojoj ćete morati preduzeti vrlo pronicljive akcije i jasno sagledati situaciju u kojoj ste. Određeni dugovi koji se mogu otplatiti ne moraju se otplatiti odjednom, zato pazite na svoje finansije, razmislite o nekoj vrsti štednje ili dodatnog prihoda.

Prilike za rad su namenjene tome da vas vode ka vašim ciljevima. Možda svoje vreme delite između dnevnog posla i duhovno ispunjenijeg života van posla. Ove godine postoji čvrsta granica između posla i igre, pa ćete morati da se posvetite i jednom i drugom, nemojte dopuštati da vaš privatni život trpi zbog vašeg posla i obratno. Odrastanje iznutra ogromna je tema za vaš znak ove godine, a od samog početka ovo bi moglo uroditi plodom jer će vam pokazati neki novi, alternativni način života i rada. Prvi kvadrat Saturna i Urana koji se dogodio sredinom februara pokušava da vam prekine karmički krug oko nekog posla koji je možda započeo mnogo pre nego što ste se vi uopšte i rodili. Ovaj kvadrat se ponovo pojavljuje 14. juna i 24. decembra, ali trajni efekti su namenjeni oboma, ruše određeni aspekt vašeg života, dok istovremeno obnavljaju ili reformišu vašu psihu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati