PITATE SE POSLE SVIH STRAHOTA – KAKVA ĆE BITI GODINA NOVA 2021. ?? OBJAVLJUJEMO VELIKI, PRECIZNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA STRELCA, JARCA, VODOLIJU I RIBE !!!

Samo da ispratimo 2020. godinu i da se VIŠE NIKADA OVA TEŠKA, KATASTROFALNA GODINA ZA SVE NAS, NE PONAVLJA ! Sa nevericom ulazimo u novu godinu u znaku BIKA pitajući se – KAKVA ĆE BITI, ŠTA NAS TEK ČEKA U 2021., DA LI ĆE BITI BOLJA GODINA? Saznajte šta je zapisano u zvezdama. ASTROLOZI GOLD HOROSKOPA – M. Simić i S. Apostolov otkrivaju za Vas, a mi objavljujemo u celosti ~ GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

STRELAC

Godina 2021 će za vas Strelce biti apsolutna prekretnica! Oko vas je čudesna energija koja je prilično osvežavajuća za vaš dobroćudni znak Strelca. U ovoj godini ćete doživeti velike okrete ka prošlosti koji će možda probuditi neke stare rane, ali vas mogu takođe okrenuti ka obnavljanju nekih starih prijateljstava.

Prisustvo pomračenja Meseca i Sunca kruži kroz vaš znak i suprotstavljeno je carstvu Blizanaca. Ovo vam pomaže da dobijete punu perspektivu i da osmotrite svet kroz potpuno novi smisao koji ćete uvideti. Neke stvari koje će se desiti na celokupnom društvenom planu ove godine, pomoći će vam da nađete smisao i uspešan put u životu.

Potpuno pomračenje Meseca u vašem znaku 26. maja, na primer, pružiće vam veliko oslobađanje od stresa u vašem životu, a to će vas istovremeno pročistiti i ojačati. Očistiće vas pre svega od vaše energetske blokade koju imate godinama, a koju prouzrokuje vaš život. Možda ćete se osećati izloženije nego obično, ali to je poenta ovih promena.

Kasnije, kada osvetljavajuće prstenasto pomračenje Sunca u Blizancima probudi strasti u vašoj sedmoj kući partnerstva 10. juna, nećete se moći sakrtiti od ljubavi! Bićete spremni da se otvorite prema svetu, ponosni na ono u šta verujete!

Cilj ove godine će biti da postanete iskreniji u vašim izražavanjima osećanja. Godina će najverovatnije proći u znaku vaše želje da postanete bolji u svemu. Čak i sa svetskim nedaćama koje nas napadaju, vaš Jupiterijanski znak zaista može da oseti ljubav i tokom težih vremena. Godina će vam se završiti potpunim pomračenjem Sunca u vašem znaku 4. decembra, rasplamsavajući vaše strasti i donoseći plodne poruke kosmičkih sila koje će biti na vašoj strani!

Strelac u Vezi i Ljubavi – Horoskop za parove

Ove godine se toliko toga prepliće, te će ova godina tako biti ključno vreme za one Strelce u dugogodišnjim vezama. Od vas se zahteva da pažljivo napravite kompromise tokom cele godine i da istovremeno prihvatite promene koje prolazite.

Jedan primer bi bio da uzmete u obzir i element znaka vašeg partnera. Kao vatreni znak, sposobniji ste da idete sigurnijim tokom, što ove godine važi i za vazdušne znakove. Ako je vaš partner vodeni ili zemljani znak, možda će im biti malo teže da se izbore sa određenim izazovima koje nosi ova godina, a vi ćete možda privući druge kroz neke grublje emocionalne talase. Ne smetaju vam blokade, jer ih doživljavate kao izazov koji se zaista može rešiti.

Vaše samopouzdanje dobija nalet poštovanja drugih dok Jupiter prolazi kroz znak Vodolije tokom prve polovine 2021. godine. Obilje dobrih stvari dolaziće vam u obliku opraštanja i razumevanja za druge. Možete da se oslobodite analiziranja negativnih sitnica i jednostavno prihvatite nekoga onakvim kakav je. Ova godina donosi vašoj vezi mnogo poklona, a to su poštovanje, vernost i sreća.

Sveukupni ciklusi pomračenja biće moćne zone promena. Parovi će morati da prođu kroz velika sudbinska vrata zajedno, posebno između sredine maja i početka jula. Ovo je samo prekretnica u kojoj se od vas traži da se suočite sa svojom sudbinom bez obzira da li ste spremni ili ne! To je vreme u kojem će važnost timskog rada doći do svog punog izražaja, bilo da već imate porodicu sa svojim partnerom ili ne!

2021. godine potrebne će vam biti veštine slušanja drugog i pažljiva komunikacija da bi vaša romansa ostala živa! Ako u ovoj godini budete zapadali u bilo kakve krize, najbolje bi bilo da se posavetujete sa svojim astrologom.

Horoskop za Strelca samca

Za one Strelce koji traže partnerstvo, ove godine krenućete u potragu za ljubavlju! Nema više potrebe za sređivanjima koja treba da se dogode u vašem životu, posebno za one Strelce koji su već iskusili nezdravu i toksičnu vezu.

Možda postoje neke stvari u prošlosti koje će silno želeti da se priključe vašem novom svetu dok čvorovi sudbine kruže između južnog čvora koji propušta stare priče vašem znaku i severnog čvora koji vas vuče ka nečemu novom. Vaše ljubavne rane sigurno još uvek peku, ali od vas se ne traži da se sa njima suočite direktno.

Ciklusi pomračenja u godini doneće vam svaki mogući scenarijo koji možete zamisliti, te se spremite na velike avanture u 2021. godini. Uključivaće ove nove postavke možda i bivše ljubavnike, ali ćete na samom kraju ponovo shvatiti da postoji razlog zašto su to bivši ljubavnici. Postoji mnogo toga u šta biste zaista zaronili, a možda će vam trebati i mala pomoć savetnika za vezu tokom ovog ciklusa. Imajte na umu da je ovo tema za sledećih dvanaest meseci unapred, čak i kad vas sreću pomračenja meseca, maj, jun, novembar i decembar! Dakle, priprema za loše stvari i velike promene početkom januara biće najbolji način da se usredsredite na svoj život bez posledica tokom cele 2021. godine. Možda bi najbolji savetnik u vašem slučaju bio upravo naš astrolog, zato razmislite o tome!

Na kraju, budite oprezni u pogledima namera drugih osoba tokom većeg dela juna i jula. Budući da je vaš znak tako živahan i kosmički aktiviran, uvlačićete mnogo različitih ličnosti u vaš život i moraćete da odvojite vreme za razmišljanje ako tražite pravu osobu. Ako vam se žuri da donesete neku važnu ljubavnu odluku za koju niste spremni, nemojte se osećati loše i izbacite je iz glave!

Horoskop Strelca – Novac i Karijera

Važna lekcija za vaš vatreni znak 2021. godine uključuje ideju da li ste u stanju da izdržite i održite svoju sposobnost izgradnje vlastite ličnosti. Postoji mnoštvo opsežnih kosmičkih tranzita koje takođe neposredno susreću kontraktilne energije.

Najveći uticaj preko tekućeg kvadrata između Saturna u Vodoliji opsednutog karijerom i haotičnog Urana u Biku snažno će nastupiti tokom većeg dela vaših poslovnih i finansijskih poslova ove godine. Ovi odnosi će imati svoje najjače intenzitete u datumima 14. februara, 14. juna i 24. decembra, ali njihovi tranziti se nastavljaju kroz vaše zone organizacije i komunikacije kroz veći deo godine. To može uključivati iznenadne fluktuacije na svetskim tržištima i ukupne revolucionarne cikluse koji mogu promeniti vaš način rada i način rada u svetu uopšte.

Vaš znak je uvek bio prisutan u ukupnim poslovima društva, a sada je baš vaše vreme da zablistate ako radite u javnom i društvenom sektoru. Ako ste se skrivali iza zatvorenih vrata, spremite se na reflektor koji će biti uperen u vas i zahtevati od vas da rizikujete i skočite u nepoznato.

Generalno, vaše finansije mogu malo da se kolebaju, ali ciklusi pomračenja su tu da vam pomognu da sledite svoje ultimativne snove i ukažete na ono što vam je u celini najvažnije. Retrogradnost Merkura pokreće neke obrasce kojima se treba pozabaviti između 29. maja i 22. juna. To znači da ćete se možda morati pozabaviti nekim poslovnim zajmovima i ugovorima koji su gurnuti u nepovrat. Tačnije, moraćete da uskladite vaše navike sa vašim finansijskim sredstvima, što naravno znači da ne treba da trošite mnogo. Ono što bi vam ove godine moglo pomoći oko finansija i u vezi nekih značajnih odluka koje ćete morati doneti je savetovanje sa vašim ličnim astrologom.

JARAC

Ove godine ste se probudili i budite spremni za drugu verziju sebe, Jarče! Vi ste jedinstvena duša koja je uvek dobrodošla u svojem okruženju! Prisustvo vaše matične planete Saturna kroz znak Vodolije u punoj je snazi ove godine i ima mnogo lekcija za vaš znak tako da se spremite da ga ona preuzme i obradi.

Postoji određena stvar u vezi vaše psihološke strane ličnosti koji vas vuče, bez obzira na vašu životnu dob. Doživećete mnoge stvari ove godine, počećete da svet sagledavate potpuno novim očima, iako duboko u sebi želite da nešto ostane po starom. Ali uticaj Vodolije će učiniti da se ove godine osećate malko emotivno odvojenije od svoga partnera ili od svojih prijatelja, a to će verovali ili ne biti dobro po vas i odvešće vas u svetliju budućnost.

Kao znak koji rad često stavlja iznad ljubavi, ovo može biti malo lakše onim Jarčevima koji samo žele da im malo energije uskoči u profesionalni život bez ikakvih ograničenja. Za one koji od vas očekuju da se previše posvećujete u vezi ili prijateljskim odnosima neće biti mesta, iako im vi možete pružiti vaša osećanja ako se ispostavi da oni gaje ista prema vama. Naravno da to ne znači da treba da se posvetite samo poslu, posvetite se onim stvarima koje volite, jer to ne važi samo za ovu godinu.

U vašem životu postoji neka stvar koju ćete opet morati uzeti u razmatranje i ponovo je proceniti. Težak odnos između Saturna u Vodoliji i Urana u Biku udaljava vas od prvobitne zamisli za koju ste nekada smatrali da je pravilna, a sada traži da budete malo radikalniji i sklonite sve sa svoga puta ka uspehu. Prekretnice u vašem životu ove godine neće biti ograničene samo na sredinu februara, sredinu juna i kraj decembra, mada će se one u ovim mesecima najintenzivnije ispoljavati. Ovo će u mnogome tesirati vaše samopoštovanje i samokontrolu, možda bi ove godine trebali da se lišite prevelike navale kreativnosti.

Jarac u Vezi i Ljubavi – Horoskop za parove

Jarci u partnerskim odnosima napraviće puno kompromisa tokom većeg dela sezone 2021, posebno ako ste pustili da vaša veza zauzme drugo mesto na listi prioriteta tokom prošlogodišnjih ciklusa. Obratite pažnju na to kako se slažete sa svojim partnerom iz kosmičkog ugla u tome vam može pomoći astrolog, uporedite vaše natalne karte i proverite šta vas očekuje u narednoj godini.

U ovoj godini vas očekuje važna lekcija o posvećenosti, to neće podrazumevati samo ljubavni odnos u vezi već i prijateljske odnose koje negujete sa svojim partnerom ali i sa ljudima oko sebe. Moraćete 2021. godine više slušati druge, a ne možemo reći kako je to vaša jača strana. Vi ste osoba koja uživa u želji da iskaže svoju dominaciju, to će te raditi i ove kao i svih proteklih godina. Sami ste svesni toga koliko to može biti dobro, ali i loše bar s vremena na vreme, te se potrudite da bar zrelije korigujete svoje mane u ovoj godini.

Potpuno pomračenje Meseca 26. maja u Strelcu predstaviće vam neke događaje koji ne samo da pokreću prošle traume, već otkrivaju određene slojeve vašeg ličnog života za koje ste mislili da su bili skriveni. Ovo će biti izuzetno emotivan trenutak za vaš zemljani znak, jer ovaj mesečev ciklus pokrenuće lavine kroz vašu dvanaestu kuću, koja zbog vaše ličnosti često ima utisak da pliva u ponoru emotivne nepoznanice.

Maj i jun su zaista specifično vreme za traženje neke vrste terapije za parove ili za ličnu emocionalnu podršku, jer će vam biti potrebna pomoć da prebrodite testove vremena u vašoj vezi.

Kraj godine takođe odražava ovaj ciklus sa višeg stanovišta. Morate srušiti zid da biste ga ponovo izgradili i formirali utemeljeniji pristup vašem partneru. Parovi mogu produbiti svoje obaveze iznad i izvan duhovnog, mentalnog i fizičkog razumevanja. Gledajući svom partneru u oči, ove godine počećete još više da razumevate sebe!

Horoskop za Jarca samca

Ako ste Jarac koji traži ljubav 2021. godine, ove godine to definitvno treba da uradite! Ove godine to neće biti onako kako ste navikli, ali sreća vam se smeši, može se desiti da vam se na vašem putu zadesi ljubav, kao grom iz vedra neba.

Ako su vas ove godine smorili dejtovi ugovoreni preko društvenih mreža, potencirani naravno onom drugom stranom ili tačnije partnerom koji vas možda uopšte i ne zanima. Ove godine možete preokrenuti igru! Imajte malo više samopouzdanja i pozovite Vi onu osobu koja vam se dopada da izađe sa vama. Istina je da je vaša najstrože čuvana tajna upravo to, da se plašite neuspeha ili neuzvraćene ljubavi. Ali samo razmislite, šta to tačno možete da izgubite ovakvim postupkom? Tačno tako, upravo ništa zato se ne opterećujte glupostima i konačno preuzmite stvar u svoje ruke, osvojite ljubav svog života jer je ove 2021. godine to zaista moguće!

Ako ste možda pak izašli iz veze i spremni ste da zakoračite u neobavezne veze, spremite se na to da ćete usput, slomiti i po koje srce. Vi ste jarki i magnetični sa trenutnim prisustvom Saturna u električnoj Vodoliji i Plutonu koji i dalje duboko preživljava u vašem znaku. Međutim možda bi bilo pametno da porazmislite, prikočite i odredite svoje prioritete, ako niste sigurni da je ovo put kojim želite da idete jer možda zaista želite konvencionalnu vezu.

Postoji specifičan tajanstveni kvalitet koji izuzetno lako privlači prosce i potencijalne ljubavnike vama. Stvar je u tome da se mesečno zapitate šta vam treba. Januar i februar mogu vas dovesti u vezu koja zapravo može trajati tokom cele godine i može poslužiti kao dugoročna opicija za brak ako se zaista osećate spremnima za to.

Ako želite da stvari ostanu ležerne, smatrajte da je od maja do septembra pravo vreme za to. Godinu ćete zaključiti sa nekoliko glavnih pitanja sa retrogradne Venere u vašem znaku koja će od vas tražiti da se povučete ili pustite nekoga da ode!

Jarac – Novac i Karijera

Apsolutno ste i pozitivno opsednuti svojim radnim navikama. To je upravo ono za šta ste rođeni, radite ono zbog čega postojite ovde na ovoj planeti i ove godine nema izuzetaka u ovom segmentu vašeg života. Posao celog tima obavljaćete sami, a to znači da možete neprekidno da napredujete u poslu.

Budite iskreni, prošla godina je bila ogroman test vaše snage. Međutim vi se i dalje oporavljate finansijski, a možda patite čak i od nedostatka fizičke energije, što takođe utiče na vaš radni život. Budite zaista ljubazniji prema svome telu, jer ste čovek, a ne mašina!

Januar i februar donose svest o sledećoj fazi vašeg profesionalnog života.
Preuzimanje vođstva na profesionalnom planu je upravo ono što će vaš znak u ovoj godini oceniti kao jedino moguće rešenje za mnoge probleme na vašem poslu.

Finansije stupaju na snagu vrlo rano, posebno jer se retrogradni Merkur odvija u znaku Vodolije kroz vašu drugu kuću materijalnog vlasništva i samopoštovanja.

Bračne nagodbe mogu nastupiti zajedno sa troškovima koje morate proanalizirati i rešiti od sredine januara do sredine marta. U ovom smisliu moglo bi vam pomoći jedno malo astrološko savetovanje, pozovite svoga astrologa i dobićete odgovore na svoja pitanja.

Saturnovo prisustvo u znaku koji nosi vodu takođe utiče na vaše kreativne odluke oko ovih novčanih problema. Treba razbiti ono što je nekada bila vaša navika. Šta sebi možete priuštiti kako bi se oslobodili svojih poslovnih troškova? Da li vam je potrebna neka skupa kupovina? Ne, naravno da ne, kompenzujte sa nekim jeftinijim stvarima ako ne možete da se izborite sa vašom kuponholijom. Naravno možda će vam pomoći i činjenica da ako budete nastavili da trošite, možete ubrzo upasti u tešku besparicu!

Mnogo toga ove godine za vas može značiti neuspeh. Bićete okrenuti ka poslu, kreativnim problemima, nećete se bojati da rizikujete ali na kraju možete ostati pobeđeni na bojnom polju životu. Naravno to može biti samo u ovoj godini i naravno to ne mora biti tako, ako budete malko obazriviji. Međutim možda je neuspeh za vas neminovan u jednom delu ove godine, mada bitno je i to kako vi percipirate neuspeh. Za vas će možda neuspeh biti ako ne budete napredovali na poslu, odnosno ako u toku ove godine budete zadržali status quo. Ali da li je to zaista neuspeh, pa i ne baš! Naravno ako neuspeha i bude, svakako će oni nadograditi vaše životno iskustvo, zbog čega ćete jednog dana svakako imati koristi, a možda i već u toku naredne godine.

VODOLIJA

2021. godina je godina za Vodoliju! Sve je u vašem znaku koji se stalno razvija i koji se svetu predstavlja kao jedinstven. Ovde ste da biste zaista pružili inspiraciju planeti, jer se čini da su svi oko vas zbunjeni oko toga gde da se okrenu, a vi ste ti koji će im ukazati na najbolju moguću perspektivu.

Vaš znak spreman je da prihvati i u potpunosti ceni neverovatne darove vibracija koje univerzum sprema za upravo vas! Zaista je vreme da zatražite od univerzuma ono što želite i pronađete iznenađenja koje vas čekaju iza svakog ugla!

Kako je Saturn nakratko ušao u vaš znak 2020. godine doživljavajući šestomesečni retrogradni ciklus, stekli ste predstavu o tome kuda ste krenuli ove godine. Strukturirana planeta sada prolazi kroz vaš ekscentrični znak koji uživa u izazovnim preokretima koji donose mnoga iznenađenja i avanture.

Godina je obeležena nekim intenzivnim kvadratima između Saturna u vašem znaku i Urana u drugom fiksnom znaku Bika. Budući da vama vladaju oba ova dva spoljna tela, ovo će za vas biti eksponencijalna lekcija.

U 2021. godini Vodolije će oformiti snažnu vezu sa samim vremenom. Tokom godine biste mogli da osetite da se vreme ili kreće izuzetno brzo ili da sasvim usporava tempo. Najoštriji kvadrati prisutni 14. februara, 14. juna i 24. decembra zaista će testirati vaš osećaj za vreme uopšte. Celokupna svrha ove energije je da vas uskladi sa vašom duhovnom svešću i omogući vam da donosite odluke koje oblikuje vaša intuicija.

Vodolija u Ljubavi i Vezi – Horoskop za parove

Vodolije koje su u partnerskim odnosima će morati u 2021. godini zaista da odluče da li je njihov partner prava osoba za njih. Možda ste dugo godina bili sa voljenom osobom, ali se može desiti da počnete da, na drugačiji i otvoreniji način, posmatrate ono što vašu vezu održava.

Tranziti Saturna i Jupitera kroz vaš znak može doneti zdrave i skladne partnerske odnose, ali će čak i stabilne, duge veze suočiti sa nečim ozbiljnim. To može uključivati potpisivanje bračnih papira, testamenata i ugovora, pa čak i prethodnih nagodbi za razvod braka. Neminovnost mešanja izvesne administracije, dokumenata i parnice je delimično povezano sa prisustvom severnog čvora u vašem vazdušnom znaku Blizanaca.

Stabilni emotivni odnosi mogu težiti ka tome da budu definisani na papiru, odnosno, da prerastu u bračnu zajednicu. Iako Saturn u vašem znaku i Uran imaju uticaj konkurentskog kvadrata, od vas će se tražiti da se usredsredite na ono što vas jako raduje – porodični život. Ukoliko je to prava osoba, vaša ljubav će trajati dugo!

2021. godina odražava vašu potrebu za mirom, sigurnošću i lepotom. Mnoštvo lepih događaja u potpunosti će proslaviti čistoću vaše ljubavi, posebno kroz velikodušno pomračenje Meseca u mesecu Strelcu, zaceljujuće prstenasto pomračenje Sunca u junu , i oživljavajuće, potpuno pomračenje Sunca u Strelcu početkom decembra! Ovi lunarni događaji imaju za cilj da vas postave na put sreće i istinske ljubavi sa vašim partnerom odmah pored vas!

Horoskop za Vodoliju samca

Slobodne Vodolije čeka divna godina! 2021. godina vam sprema pravi ljubavni udarac i neće vas štedeti jer vas čeka prava srodna duša! Ovo je jedna od onih godina koja će biti u potpunosti otvorena za ono što sledi. Ne može se predvideti ništa što će vam stati na ljubavni put ove godine – čini se da vam nema bežanja!

Morate se predati i ceniti činjenicu da ni na koji način ne kontrolišete vožnju kojom se vozite! Kako od 30. januara do 20. februara u vašem znaku nastaje malo kašnjenja u komunikaciji kroz retrogradni ciklus Merkura, to može biti teško za one koji su u vezama na daljinu ili traže ljubav na neki alternativan način, recimo, putem društvenih mreža.

Uzbudljiva vest je da ćete ove godine možda jednostavno neočekivano upoznati nekoga! Ovo zaista može doći u bilo koje vreme i zaista sa bilo kojim tranzitom, uglavnom zbog Saturnovog ciklusa kroz vaš blistavi znak. Ova planeta želi da pronađete stabilnu vezu čak i u vašem često impulsivnom znaku koji nosi vodu.

Za one koji gube strpljenje je bitno da imaju na umu da se ovi ciklusi pomračenja uopšte ne igraju! To znači da ni vi ne možete nikoga da izmanipulišete! Ono što se događa izvan okvira predodređenog jeste isključivo, samo na vama. Stoga delujte u skladu sa znacima pored puta a ne protiv njih.

Dobićete tonu lekcija u vezi sa potencijalnim partnerom između maja i jula. Tačnije, krajnji meseci 2021. godine rasvetliće kuda ide vaš život. To takođe može značiti da već tada uveliko izlazite sa tom posebnim osobom koja je vaša srodna duša!

Horoskop Vodolije – Novac i Karijera

Ove godine postoji srećna vibracija na vašem novčanom grafikonu, Vodolijo! Slično kao i u svim ostalim oblastima vašeg života ove godine, profesionalni razvoj biće evidentan i dolazi iznenada. To je apsolutni čisti magnetizam!

Čak i dok Uran prolazi kroz Bika u vašoj ličnoj četvrtoj kući, dobijate pomoć stabilizujućeg Saturna da vas nastavi strukturirati i voditi kroz vašu ličnu prvu kuću interakcije. Vi niste samo znak, već i vibracija godine!

Ovo definitvno doba Vodolije i sjajna prilika da zaista iskoristi svoju punu snagu. Vi ćete podržavati i ceniti sva divna iznenađenja koja vam se spremaju. To može dovesti do onih finansijskih stabilizacija i ugovora koji su se nekada činili previše dalekim, a sada imaju više uslova u kojima se može pregovarati.

Ovo je divno vreme za vaš znak da razmislite o povratku u školu, promeni karijere ili da vaš glas ode u javnost. Ovo može biti korisno onima koji se bave vizuelnom umetnošću i preduzećima koja traže svoje lice za odnose sa javnošću. To možete biti baš vi!

Budite izuzetno oprezni tokom retrogradnih ciklusa Merkura ove godine, jer ćete morati da se izbavite iz izvesnih komplikacija i možda ćete čak morati da rešavate sporove. Retrogradni ciklusi Merkura utiču na vas od sredine januara do sredine marta; krajem maja do početkom jula i početkom septembra do sredine novembra.

Svi ovi vremenski periodi mogli bi da utiču na vaše kreativne promene, ali i na neke ključne poteze koji će uticati na celokupno pozicioniranje vas i vaše budućnosti i karijere.

RIBE

Ove godine će biti potrebno mnogo ulaganja energije i strpljenja, drage Ribe! Sasvim je sigurno da morate da omogućite da do vas dođe baš ono što bi trebalo i onako kako bi trebalo.

Najvažniji tranzit koji utiče na vaš znak uključuje niz pomračenja između Blizanaca i Strelca koji aktiviraju vašu ličnu desetu i četvrtu kuću. To su, tačnije, vaše zone karijere i porodičnog razvoja. Kad god se osećate kao da ove godine izmičete kontroli, jedna od strategija koja će vam zaista pomoći je da uvek sledite svoj utemeljeni put. Dakle, budite dosledni!

Kako Uran nastavlja da probija granice u Biku, ova spoljna planeta takođe se susreće sa sukobljenim kvadratom sa Saturnom u Vodoliji. To se posebno dešava sredinom februara, sredinom juna i krajem decembra, ali i podstiče određene događaje koji takođe utiču na vaš ljubavni aspekt znaka tokom cele godine.

Da, ova energija će vas izazvati na mnogim nivoima, posebno kroz vaše lične domene komunikacije i psihičkog razvoja. Za one Ribe koje su otvorene za svoje poklone, ovo će vam biti izuzetno lako, a za one koji su potisnuli ličnu intuitivnu prirodu, ovo ponekad može da deluje teško savladivo.

Ove godine ste izuzetno usklađeni sa svetom, vidljivim i nevidljivim, i može vam se učiniti da ste u stanju da predvidite stvari pre nego što se i dogode! Tokom ove fascinantne godine bi se istinski mogla probuditi vaša duhovnost. Dobra je godina da radite sa drugima koji vas podržavaju, ali, takođe, ne zaboravite da uzvratite dobrotu istom merom.

Ribe u Ljubavi i Vezi – Horoskop za parove

One Ribe, vezane ljubavlju, ove godine će možda morati zaista da se obrate za emocionalnu podršku i pomoć. Ovo neće biti pogodno vreme za one koji imaju tanana osećanja, stoga obraćanje nekome ko bi im mogao pomoći nije ništa strašno već, zaista, neophodno i delotvorno.

Vi koji imate osećaj da ste uvek svega svesni u vašoj vezi, ovoga puta osećaćete se zbunjenim. Zatražite smernice od svog partnera kada se osećate izgubljeno, a oni će učiniti isto za vas.

Takođe, može biti zaista dobra godina za vas da budete malo inovativniji i da začinite stvari, posebno oko maja, juna i decembarske fantastične energije pomračenja. Nikad se ne zna šta ćete naći! Ovo je kombinacija fantazije, zabave i istraživačkog duha koji zaista pomera granice i koja će uzdrmati vaš romantični svet!

Za one parove koji razmišljaju o proširenju porodice, ovo je takođe savršena godina da razmisle o deci, ili čak da razmisle o ulaganju u novi dom, jer vas severni čvor u Blizancima dublje uvlači u vašu četvrtu kuću. Dobrodušnost i empatija su izuzetno utemeljene kod vas, što vas čak može učiniti stalnim terapeutom za vaše prijatelje i voljene koji i sami imaju određene poteškoće.

Ne zaboravite da držite zaista jake granice oko sebe i svojih najmilijih i nemojte se previše stresirati ukoliko to nije neophodno. Potrebna vam je sva energija koja vam se daje u 2021. godini. Zaista je dobro ceniti sitnice poput romantičnih noćnih druženja koja će vam uvek odagnati sve probleme i stres.

Horoskop za Ribe samce

Za one Ribe koje traže neku ljubavnu akciju, ovo će biti sjajna godina da pronađu nekoga s kim ne bi imali ništa protiv da provedu život. Verujte procesu koji vam se sprema – pogotovo ako godina započne sporije nego što biste želeli.

Pomračenja sredinom godine doneće vam mnoštvo smernica i perspektiva koje bi trebalo slediti. Potpuno pomračenje Meseca u Strelcu 26. maja je javna pristupna tačka na vašem grafikonu, što je izuzetno određeno za vašu ukupnu solarnu kartu. Budući da je ovo energija koja oslobađa, u mnogim aspektima vašeg života dešava se kosmičko čišćenje. Što se tiče ljubavi, ovo bi se moglo odnositi na bilo koju romansu s kojom još niste baš prekinuli kontakt (poput bivšeg koji se još uvek mota okolo).

Kako se pojavljuje prstenasto pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna, svemir vam daje zeleno svetlo da omogućite novoj ljubavi da uđe u vaš život! Zamislite jun kao svoj mesec za dostizanje prekretnice sudbine. Ovde vaše želje postaju stvarnost ako ste se toliko dugo osećali izgubljeno i usamljeno.

Za one Ribe koje su 2020. godine doživele zaista težak gubitak,bitno je naglasiti da bi vašem znaku trebalo malo vremena da se mentalno resetuje, i to je potpuno u redu! To su usponi i padovi vaših vrlo dubokih voda koje lebde vašom dušom. Nema ništa loše u tome što zapravo cenite sebe i stavljate na prvo mesto. Samim tim, kako volite sebe više, svemir će vam poslati nagradu zauzvrat za vašu izvrsnu brigu o sebi!

Horoskop Riba – Novac i Karijera

2021. godinu obeležavaju stalni pomaci i promene. Neki su manji nego što biste očekivali, a drugi vam potpuno preokreću svet! Neumorne Ribe ulažu godine i godine, duge sate i žrtvuju se za san kako bi ga pretvorile u opipljivu stvarnost.

Ovo je vaša godina da istinski uzmete moć u svoje ruke, u određenim aspektima svog profesionalnog razvoja. Možda ćete se morati osloniti i na prijateljstva kako biste se osećali sigurnije. Okretanje pouzdanim kolegama dok u budućnosti pravite duboke promene, takođe će vas motivisati da nastavite dalje.

Ono što je najzanimljivije – vi idete i izvan svojih najluđih snova, u potpunosti podržani ovogodišnjom neverovatnom serijom pomračenja kroz Strelca i Blizance. Oni će aktivirati čitav vaš grafikon, i što je najvažnije vašu desetu kuću u karijeri i četvrtu kuću porodičnog života.

Možda čak razmislite da vašu ideju realizujete tako što ćete uložiti u porodično preduzeće koje bi opstajalo generacijama. U tom slučaju biste se osećali potpuno jer ste realizovali svoju misiju velikodušnog davanja za svoje najmilije. Možda ćete čak pronaći uspeh sa potpunim pomračenjem Meseca 26. maja i potpunim pomračenjem Sunca 4. decembr; i u vašoj regiji Strelca sa javnim statusom.

Konačno, u nekoj oblasti vašeg poslovnog života moraćete da preuzmete pravu, konkretnu ulogu vođe. Ovo će vas ojačati i učiniti da budete spremni da preplivate i najveće vode! Vi ste kreativni, a 2021. godine ćete biti nezaustavljivi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *