SKANDAL! NE NIJE KORONA, UTVRĐENO OBDUKCIJOM DA JE GRADONAČELNIK UMRO OD DROGE I SEKSA … INFO

O pokojniku sve najbolje, ali ipak detalji OBDUKCIJE koji su “procureli” u medijama mora se preneti javnosti.

Radi se o dugogodišnjem gradonačelniku ZAGREBA ~ MILANU BANDIĆU, čija je sahrana bila nedavno, pre 7 dana. Javnost je upoznata, a mnogi su bili ubeđeni da je preminuo od VIRUSA KORONA !

Navodno – njegova smrt je izazvana infarktom do kojeg je dovela akutna aritmija, međutim nalazi obdukcije su pokazali da je Milan Bandić umro od masovnog infarkta koji je usledio zbog mešanja jake doze kokaina i viagre.

Smrt je izazvana masovnim infarktom do kojeg je dovela akutna aritmija (nepravilni rad srca sa stiskanjem krvnih sudova) ali do koje je došlo usled konzumacije kombinacije kokaina i viagre. To je pronađeno u krvi tokom obdukcije, to je potvrđeno i to još na sudskoj medicini.

Prema istinitoj priči u koju se veruje jer to dokazi pokazuju, Bandić je te večeri bio sa svojom saradnicom Natalijom Pricom, koja koristi stan u blizini i da mu je kod nje pozlilo. Nakon toga je navodno ona zvala dr Redžepija, a on ostale kako bi skrili tragove koji bi vodili do toga da je Milan Bandić poslednje sate života proveo sa bliskom saradnicom.

Podaci i dokazi dalje nam govore da je hitna pomoć stigla do Bandića vrlo brzo i da je reanimacija počela već u kolima hitne pomoći, ali bezuspešno. Kako predviđaju protokoli, reanimacija započeta u kolima hitne pomoći nastavlja se u bolnici, a u Bandićevom slučaju u KB-u Sveti Duh, ali srčani udar koji je imao u subotu uveče bio je toliko jak da mu lekari nisu uspeli spasiti život. Sada smo saznali i zašto je tako jak bio INFARKT.

Poslednjih dana u javnosti se puno spekulisalo i pričalo o misterioznoj “iznenadnoj” smrti gradonačelinika sa 6 mandata iza sebe, ali javnosti nije bilo poznato gde je i kako proveo poslednje sate života, pa ni čak KO je zvao hitnu pomoć za njega.

Podsetimo se, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je u preminuo 28. februara tj. umro je u noći između 27. i 28. februara u 66. godini.

Bandić je vodio glavni grad Hrvatske gotovo 21 godinu, a sahranjen je 03.03.21. na zagrebačkom groblju Mirogoj u prisustvu više hiljada građana i predstavnika vlasti.

Ovo je svakako SKANDAL velikih razmera imajući u vidu njegov položaj i dugogodišnju funkciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati