SAZNAJEMO – TUŽILAŠTVO POKRENULO SLUČAJ “PALMA”; MARKOVIĆ SE SAM PRIJAVIO, TVRDI da je Tepić izrekla “UŽASNE LAŽI “! INFO

Kao vest je odjeknula bomba kada je juče popredsednica stranke Sloboda i pravda Marinika Tepić optužila Lidera Jedinstvene Srbije i predsednika Skupštine Jagodine DRAGANA MARKOVIĆA – PALMU da je organizovao “žurke” u hotelu “ALFA”  u Končarevu na kojima su podvođene “devojčice od 15, 16, 17 godina i to da su podvođene pojedinim funkcionerima“.

Marković je oštro reagovao i odbacio je navode da je hotel Alfa u Končarevu, gde se između ostalog, kako tvrdi Marinika Tepić dešavalo podvođenje devojčica, u njegovom vlasništvu te da je Tepić izrekla “užasne laži”  i naveo da tužilaštvo ne mora da “troši papir za pozive”, jer će sam danas otići da kaže; kako se i jeste samoinicijativno javio u Više javno tužilaštvo u Jagodini povodom optužbi Marinike Tepić.

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma odbacio je te optužbe kao “najgnusnije laži koje je ikada čuo” i najavio da će tim povodom, sam otići u tužilaštvo.

“Sam sam otišao jutros u tužilaštvo, prijavio se i očekujem da već od sutra krene istražni postupak i da se taj postupak vrlo brzo završi. Ko laže, mora da ide u zatvor”, naveo je Marković.

“Odgovorno tvrdim da je sve čista laž. Zbog ovoga neko mora u zatvor ili Marinika Tepić ili ja. U zatvor će ići onaj ko laže. Marinika Tepić će morati sve da dokaže”, rekao je Marković.

“Osuđujem sve one koji se tako odnose prema deci i maloletnim licima”, dodao je Marković.

Zamolio je, kaže, tužilaštvo da ubrza proces, jer je javnost uznemirena, te da očekuje da već od sutra krene istražni postupak i da se brzo završi.

Na kontu svega pomenutog i izrečenog Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je danas predmet povodom tvrdnji Marinike Tepić na jučerašnjoj press konferenciji, kao i zahteva, koji je danas podneo tužilaštvu predsednik Skupštine opštine Jagodine i lider Jedinsteve Srbije Dragan Marković Palma, za utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa navodima sa te konferencije.

Viši javni tužilac Radoslav Vučković precizirao je za Tanjug da je predmet danas formiran i da će se po njemu hitno postupati.

“Biće dat nalog policiji za prikupljanje svih potrebnih obaveštenja, nakon čega će biti odlučeno da li je eventualno izvršeno neko krivično delo”, rekao je Vučković.

Navodimo čitaocima još i da su hitnu reakciju nadležnih, pa i ostavku Markovića dok traje postupak, zatražili danas brojne političke stranke i nevladine organizacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati