KOJI HOSTING PAKET ODABRATI ZA WEB SAJT, ONLINE PRODAVNICU ILI INFO PORTAL; kako naći odgovarajućeg hosting provajdera ? INFO

Ako nisi na internetu, kao da ne postojiš !

Svedoci smo da su se zauvek životi ljudi promenili, kao i svetski trendovi, da je u toku proces digitalizacije svih društvenih sfera, pa i da se online prisustvo i internet poslovanje koje je postalo svakodnevnica, posebno tokom PANDEMIJE I ZARAZE COVD 19, pokazalo kao „kiseonik privrede „ delujući kao značajan multiplikator.

Gledajući samo šturu statistiku i brojke koje nikada ne lažu u poslednje 3 godine elektronska trgovina u Srbiji je porasla za 300 odsto, a rast kupovine preko interneta nastavljen je značajno i tokom vanrednog stanja, pa sve do dana današnjeg.

Samo tokom PANDEMIJE U 2020. godini preko web shopova, online trgovina beležila je rast prodaje od 50 – 300 % u zavisnosti od vrste robe  i usluga. Tačnije online kupovina najviše je  porasla kod hrane  i to za 200 % do 300 % , odeće za 100 %, a elektronske opreme za 50 % .

Predsednica E-commerce asocijacije Srbije ~ Zorana Milidrag naglasila je da poslednjih godina u online prodaji definitivno postoji značajan RAST, ne samo kod prodaje već i kod kvaliteta, a da je vanredno stanje pokazalo da je elektronska trgovina postala „KISEONIK PRIVREDE SRBIJE“.

Isti trend rasta nastavio se i u 2021. godini te je GLOBALNA DIGITALNA TRGOVINA PORASTALA OPET  za čak 58 % gledajući prvi kvartal 2021. godine.

Kako se svi, sve više orijentišemo ka internetu, radimo od kuće, kupujemo online, te smo svi priključeni na „mrežu“ od ranog jutra skrolujući kilometre po ekranima mobilnih telefona, tražeći najbolju robu ili usluge, jureći najbolje cene i akcije, pregledavajući zanimljive lokacije, društvene mreže ..itd. NAJBITNIJE JE KAO PRVO, KAO PRUŽALAC USLUGA, ROBE I  INTERNET SADRŽAJA,  ODABRATI DOBROG  HOSTING PROVAJDERA TJ. KVALITETAN, STABILAN, POUZDAN I BRZ, ODGOVARAJUĆI HOSTING PAKET ZA VAŠU ONLINE PRODAVNICU, SAJT, APLIKACIJU ILI PORTAL.

Da se podsetimo – šta je to hosting prostor ili paket, što su nam odgovorili sagovornici IVENSE MEDIA GROUP, ljubazna ekipa profesionalaca – Web Hosting Cloud SRBIJA – https://webhostingcloud.rs/besplatan-web-hosting.

Najjednostavnijim rečnikom koji je prihvatljiv za sve, to je online servis, web prostor na internetu na kojem se smešta – pakuje određeni internet saržaj ili vaš sajt na globalnoj mreži.

Zašto smo se odlučili baš za njih  – Web Hosting Cloud SRBIJA ?? Pa jednostavno, zato što su jedini na tržištu, što smo zaključili posle urađenog istraživanja, koji podržavaju akcije #ostanikodkuce i #podržibiznis, sa željom da pruže podršku oporavku biznisa, zatim započinjanju biznisa, povećanju produktivnost, a uz to i smanjenje troškova za taj period, tokom pandemije sa BESPLATNIM WEB HOSTING PAKETOM OD ČAK 6 MESECI – https://webhostingcloud.rs/besplatan-web-hosting za sve NOVE KORISNIKE.

Saznajemo da i po isteku tih 6 meseci cena će biti simbolična i to samo 2.500 dinara godišnje za isti paket. Sa specifikacijom besplatnog paketa od 10 GB sa besplatnim SSL SERTIFIKATOM, sa uslužnom, ljubaznom, BESPLATNOM 24/7 premium podrškom – https://webhostingcloud.rs/kontakt, sa BESPLATNIM dnevnim backup-om i MIGRACIJOM SERVERA, svakako se diferenciraju, izdvajaju od svih sa tržišta sa više nego povoljnom – pristupačnom, a kvalitetnom ponudom, u tom “ okeanu “ punog provajdera, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Kod Web Hosting Cloud SRBIJE PROTOK JE NEOGRANIČEN za sve osnovne pakete. Sajtovi su dostupni 99.99%, sa naprednom DDoS zaštitom da ne bi neki websajt ili server “pao” a ono što će posebno oduševiti sve buduće vlasnike WEB PRODAVNICA i budućih vlasnika sajtova  je da u ponudi Web Hosting Cloud SRBIJA imaju već instalirane gotove programe, platforme, software i skripte koje se pokreću NA KLIK.

Za novinarske ili info portale u ponudi je WORPRESS HOSTING paket sa NEOGRANIČENIM PROTEKOM, za naravno WORDPRESS PLATFORME, koji možete zakupiti po ceni od samo 800 rsd mesečno.

Od ostalih paketa – usluga izdvajaju se i Cloud Web Hosting https://webhostingcloud.rs/cloud-web-hosting, Shared Web Hosting, Cloud VPS, Dedicated Server, registracije domena …itd. sa opet više nego pristupačnim cenama, po izuzetnoj brzini i performansama web hosting platforme, posmatrajući tržište i konkurenciju.

Ukoliko imate zaista veće potrebe možete zakupiti i ceo SERVER ZA VAŠE POSLOVANJE  tačnije odlučiti se za dedicated server – ceo jedan fizički server samo za Vas, što znači da imate potpunu kontrolu nad istim za samo 7500 rsd mesečno  – https://webhostingcloud.rs/dedicated-server

Na kraju uvek se možete obratiti direktno sa ličnim zahtevima i potrebama TEHNIČKOJ PODRŠCI ILI PRODAJI WEB HOSTING CLOUD SRBIJA na email adrese:

podrska@webhostingcloud.rs, prodaja@webhostingcloud.rs; a ukoliko na sve napred navedeno niste zainteresovani ili eventualno postoji neko nezadovoljstvo WEB HOSTING CLOUD SRBIJA i jedino oni na tržištu kako transparentno stoji na sajtu, će Vam vratiti novac u roku od čak 30 dana. Otkažite uslugu i dobijate 100% iznosa nazad kao GARANCIJA WEB HOSTING CLOUD SRBIJA.

IVENSA MEDIA GROUP se zahvaljuje AGENCIJI WEB HOSTING CLOUD na svim pružanim informacija i podršci iskazanoj prema našoj redakciji !

#ostanikodkuce #podržibiznis #PodržiBiznis #WebHostingCloud.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati