SKANDAL: POSLE TUČE U MAŽESTIKU U CENTRU BEOGRADA, MANDIĆ I KNEŽEVIĆ – DF TRAŽE OSTAVKU VLADE ! INFO

U ponedeljak 05.jula 2021. desio se prema svedočenju SEKULIĆA, SKANDAL U SAMOM CENTRU BEOGRADA, U HOTELU MAŽESTIK U KOM SU PORED NJEGA UČESTVOVALI NI MANJE NI VIŠE, NEGO LIDERI DEMOKRATSKOG FRONTA IZ CRNE GORE.

Tačnije, biznismen Dejan Sekulić tvrdi da mu je slomljen nos u teškom incidentu u kom su učestvovali i lideri Demokratskog fronta Milan Knežević i Andrija Mandić.

Sekulić je optužio Mandićevog sina Iliju da ga je udario šakom i dodao da je svemu prethodila žustra polemika sa Kneževićem u toku koje su u jednom trenutku nakon fizičkog kontakta i završili na podu beogradskog hotela “Mažestik”.

Sekulić objašnjava da je u ponedjeljak oko podne sedio u salonu Mažestika i vidio da na recepciju dolazi Milan Knežević.

“Prišao sam mu i na najljubazniji način rekao: ‘Gospodine Kneževiću, ja sam Dejan Sekulić. Vi mene ne poznajete. Zašto ste me pominjali u Skupštini Crne Gore na nepristojan način? Nikada me niste vidjeli, ne znate ko sam, ni kako se zovem, ne živim u Crnoj Gori 45 godina’.

On je bio drzak, onako kako političari znaju biti drski i počeli smo se svađati. Rekao mi je da lažem, a ja njemu da je idiot. Bilo je malo čarke među nama, a onda nas je krenuo razdvajati direktor Mažestika. On je krenuo da me udari nogom, a kako su nas razdvajali opet smo se uhvatili u koštac i pali, on dolje, ja gore. Razdvojili su nas ljudi iz ‘Mažestika’”, kazao je on.

Sekulić objašnjava da se nakon toga on vratio u salon i nastavio da sjedi sa dvojicom prijatelja, a da je poslanik Knežević ostao u holu.

“Dva konobara su stajala između, da ne dođe ponovo do sukoba, iako sukob među nama nije ni bio tuča, nego više nego nadgornjavanje. Poslije desetak minuta došao je Andrija Jovićević i pitao me: ‘Šta je to Dejane bilo?’. Iza njega je došao Andrija Mandić i pored njega njegov sin. Sjedio sam zavaljen u fotelji i mislio da ćemo da razgovaramo. Sin Andrije Mandića došao je na dva metra, a onda brzim korakom prišao i udario me šakom u nos. Slomio mi je nos.

Vjerovatno bi tuča bila veća da Andrija Jovićević nije reagovao i sklonio tog dečka od mene. I dalje sam sjedio i faktički bio u krvi. Haos se završio udarom i mojim polomljenim nosem”, rekao je on.

Kazao je da zbog krvarenja nije mogao da čeka Hitnu pomoć, već je otišao u zdravstvenu ustanovu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede- navodi u svom iskazu Sekulić.

Posle dolaska u CRNU GORU, isti ti lideri Demokratskog frota, nezadovoljani i radom crnogorske Vlade za novog premijera predložili su predsednika Demosa – Miodraga Lekića.

Za koaliciju “Za budućnost Crne Gore” Vlada Zdravka Krivokapića nije položila test, kazao je Mandić nakon sastanka parlamentarne većine, ističući da su nezadovoljni na više nivoa, kao i da su od Vlade dobili nipodaštavanje i ružan odnos, prenosi RTCG.

“Obavestili smo kolege da je najbolje da se formira nova Vlada. Kazali smo i da smo spremni da rešimo krizu tako što bi mesto premijera moglo da pripadne nekom iz koalicije ”Mir je naša nacija”, ali i da bi funkciju predsednika parlamenta preuzeo neko iz Fronta. Važno je da je većina od nas iz većine nezadovoljna dosadašnjim postupcima Vlade i njenim rezultatima. Većina je rekla da se bira nova vlada”, rekao je Mandić.

Kazao je da će tema sledećeg razgovora biti rekonstrukcija Vlade, što je deo većine predlagao i danas.

“Sa nama niko nije razgovarao niti nam je predočio da smo mi nepoželjni”, dodao je Mandić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati