ZATVORENIK I POLICAJAC U ZATVORU PRONAĐENI SU MRTVI ISTOGA DANA – INFO

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, za više beogradskih medija POTVRĐENO JE da su zatvorenik / pritvorenik koji je u Okružnom zatvoru lišen slobode i pripadnik Službe za obezbeđenje istog zatvora tj. komandir Centralnog zatvora u Beogradu na adresi Bačvanska 14, PRONAĐENI MRTVI ISTOGA DANA.

U saopštenjma za medije se navodi DA UZROK SMRTI NIJE NASILAN, A DA NAVODNO SLUČAJEVI NISU POVEZANI.

Pripadnici Službe za obezbeđenje Okružnog zatvora u Beogradu su kolegu pronašli uoči redovnog obilaska zatvora, jutros i to u kancelariji, bez znakova života.

Dok je na drugom kraju, u drugom delu Okružnog zatvora, u sobi gde su smeštene pritvorene osobe tačnije u krevetu, pronađen oko 7 časova ZATVORENIK za koji se sumnja da je član kriminalnog klana zvani “AMERIKA” pod inicijalima – S. Z. koji takođe nije davao znakove života.

„Lekari Specijalne zatvorske bolnice su odmah reagovali i započeli reanimaciju, EKG srca, sve do dolaska Hitne pomoći koja je nastavila, ali su pokušaji bili bezuspešni. Žao nam je što smo izgubili kolegu koji je bio odgovoran i posvećen svom poslu“, navode iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, a prenosi N1.

I za zatvorenika je ponovljen isti postupak, te su , kako se naveli iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija – “istog trenutka lekari krenuli sa reanimacijom, EKG-om, pozvana je Hitna pomoć koja je brzo došla i nastavila s pokušajima reanimacije, ali, nažalost, bilo je bezuspešno.

Obavešteno je Tužilaštvo, a policija tek treba da obavi uviđaj i najverovatnije će biti rađena obdukcija“.

Prema prvim informacijama obojica su preminuli prirodnom smrću, najverovatnije od posledica srčanog udara ili kako se spekuliše od moždanog udara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati