UŽIVO VUČIĆ O SVIM BITNIM TEMAMA ZA NACIJU; U DECEMBRU JOŠ PARA U VIDU POMOĆI ZA SVE GRAĐANE !!

PREDSEDNIK Srbije – Aleksandar Vučić, večeras gostuje u specijalnoj emisiji na TV PINK. Tim povodom predsednik je odgovarao na sva pitanja, kako kaže na “napade i kampanje”, neodumice ali i najavio novine.

Glavna vest i novina je da će se ići sa još jednom turom pomoći i to pored već najavljenih za novembar ići će se i sa po 20 eura i u decembru za sve građane.

-“Moje je da radim i sada ću vam saopštiti dobru vest. Veliku i važnu – imali smo sastanak Ana, Siniša i ja. Penzioneri dobijaju u novembru 80 evra, punoletni građani 30 evra. Doneli smo odluku da damo građanima još 20 evra u decembru. Daćemo mogućnost za dodatnu prijavu – najavio je predsednik.  – izjavio je Vučić tokom emisije na tv Pinku.

Potom je najavio bitne infrastrukturne projekte:

– Imaćemo više novca i želimo da dodatno podstaknemo potrošnju – da ljudi mogu da troše novac u svojoj zemlji, to su dobre vesti. Gradimo mnogo puteva, zbog toga sam srećan, nikada nismo toliko gradili u istoriji Srbije. Verujem da ćemo se 1. matra voziti železnicom pola sata od Beograda do Novog Sada – najavio je predsednik. 

Istakao je da ove stvari menjaju izgled naše zemlje, a i da vodimo računa na zelenu agendu. 

Pre toga na samom početku emisije predsednik je ponovo čestitao našim olimpijcima koji su osvojili danas, prvoga dana olimpijade čak dve medalje. 

– Nadamo se još jednoj medalji od Damira. Čestitam i Tijani i Galetu treneru. Čestitam narodu, biće još uspeha. Rekao sam da očekujem više medalja nego u Riju. Verujem da će biti više od 8 medalja, nadam se tome, dobro je počelo – istakao je predsednik. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati