KLAN IZDAJE BELIVUKA, POSTAJU SVEDOCI SARADNICI TUŽILAŠTVA ! INFO

Kako saznajemo, a prenosi Srpski telegraf, KLAN IZDAJE BELIVUKA U ZAMENU za povlašćeni status i blažu kaznu.

Radi se o pripadnicima kriminalnog klana – Srđanu Laliću i Bojanu Hrvatinu koji su “propevali” kod tužioca, ispričali detalje mučenja – ubijanja u Ritopeku i otkrili šemu “mafijaške hobotnice Belivuka i Miljkovića”.

Oni će se nagoditi sa tužiocem i biće svedoci – saradnici na suđenju klanu protiv kog će tužilac za organizovani kriminal – Mladen Nenadić danas podići optužnicu za najteža krivična dela.

Oni su postigli dogovor sa tužilaštvom i biće povlašćeni, kazne će im biti ublažene za krivična dela za koje je zaprećena kazna za do 20 godina zatvora.

Oni su se nagodili da ispričaju sve što znaju o otmicama i ubistvima, uklanjanju tragova posle zločina, trgovini drogom, ali i o saradnji s visokim funkcionerima policije.

Lalić i Hrvatin, kako se saznaje, nisu direktno učestvovali u likvidacijama, “nisu im se ruke okrvavile” što je ključni uslov da dobiju povlašćeni status od tužilaštva, ali upravo njihovi iskazi mogli bi da oteraju “Velju Nevolju i Marka Mesara” tj. ostatak klana na doživotnu robiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati