ŠTA ĆE SADA DA KAŽE OPOZICIJA ? SNS UBEDLJIVO U 5 SRPSKIH OPŠTINA, U VRBASU 100 % GLASOVA

Danas su se održali izbori za savete mesnih zajednica u nekoliko gradova, opština pa i sela.

Prebrojavanjem glasova ustanovilo se da je SNS ubedljivo odneo pobedu tj. kandidati Srpske napredne stranke su pobedili i to u Kikindi, Vrbasu, Sremskoj Mitrovici, Adi, Senti i Bačkoj Topoli.

Naprednjaci su najubedljiviji bili na izborima za članove Saveta Prve, Druge i Treće MZ Vrbas, kao i za Savet mesnih zajednica Ravno Selo, Savino Selo, Bačko Dobro Polje, Zmajevo i Kucura tj. 100 POSTO GLASOVA odneli su kandidati Srpske napredne stranke i to od  72 ukupno 72 mesta !

“U 8 MZ, kandidati SNS osvojili su od 72 ukupno 72 mesta, odnosno 100 odsto vaših glasova. Takođe, važno je da istaknemo, da je Srpska napredna stranka u 7 od 8 MZ imala protiv kandidate, ali da im građani nisu pružili podršku!

Posebno naglašavamo da će Savet MZ u Ravnom Selu, po prvi put činiti kandidati ispred liste Srpske napredne stranke. OO SNS Vrbas se zahvaljuje svim građanima na ukazanom poverenju. Rezultati koje smo danas zabeležili su samo dokaz da građani cene politiku,rad i zalaganje Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem”, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke Vrbas.

Da li su današnji izbori indikator izbora za 7 meseci ili će tek predstojati teška politička borba ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati