STANIVUKOVIĆ NASTAVLJA I DALJE: PRETILI SU MI SMRĆU; Crnogorci pripadaju identitetu srpskog naroda i SLOVA SU IM IZMIŠLJENA !

O skandaloznoj izjavi mladog političara iz REPUBLIKE SRPSKE, koju je izgovorio usred CRNE GORE, još se priča tj. “buka” se još nije stišala.

O tome pisali smo u članku na linku – https://www.e-info.in.rs/blog/2021/08/16/skandal-na-najvisem-nivou-stanivukovic-usred-cg-crnogorci-ne-postoje-kao-nacija-je-izmisljeno-info-video/

SKANDAL NA NAJVIŠEM NIVOU – STANIVUKOVIĆ USRED CG: CRNOGORCI NE POSTOJE, KAO NACIJA JE IZMIŠLJENO ! INFO + VIDEO

https://www.e-info.in.rs/blog/2021/08/16/skandal-na-najvisem-nivou-stanivukovic-usred-cg-crnogorci-ne-postoje-kao-nacija-je-izmisljeno-info-video/embed/#?secret=lNzoc2eHvo

Stanivuković je ponovio svoj stav za N1 TELEVIZIJU dodavši pri tom još:

-“Crnogorci nisu posebna nacija. Crnogorci pripadaju identitetu srpskog naroda”.

“Za mene kad neko kaže da je Crnogorac, isto kao da kaže da je Vojvođanin. Dakle Vojvođanin Srbin ili Srbin Crnogorac, ja u to duboko vjerujem”, naglasio je on.

No, on se tu nije zaustavio nego je dodao osvrnuvši se na pismo, pošto se radi i o izmišljenoj naciji da je i PISMO tj. i slova su izmišljena.

“Smatram da su 32 slova (crnogorskog pisma) izmišljena. Koja 32 slova? Oprostite, ali ćirilica ima 30 slova. Imam pravo da iznesem svoj stav”, zaključio je Stanivuković.

On se na kraju obraćanja požalio i da je dobijao PRETNJE SRMĆU, kako je naveo zbog te izjave.

“Dobio sam prijetnje po život. Govorili su mi da sam ‘četnik’, ‘nacionalista’, da će me zaklati, da ne dolazim u Crnu Goru”, rekao je on za N1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati