VUČIĆ: PRITISCI OKO KOSOVA I METOHIJE I OKO REPUBLIKE SRPSKE, NIJE LAKO … INFO

Predsednik Vučić je za izbornu trku i izbore 2022. snimio novu spot koji ne liči na propagandne hvalospeve . Video je više REALAN i iskren, a počinje sa rečima :

“PRED NAMA NIJE LAKO VREME …”

Vučić je više puta isticao da nas neće “uljuljkivati” sa lažima i hraniti sa lažnim obećanjima, sa pričama koje “narod voli da sluša” …

Svestan pritisaka sa svih strana i šta čeka narod u budućem vremenu, poručio je jedno :  “Srbija će uvek biti uz svoj narod”.

-“Pred nama nije lako vreme, povećavaće se pritisci oko Kosova i Metohije, povećavaće se pritisci oko Republike Srpske, ali moja poruka našem narodu, posebno ovde vama, koji ste došli iz Skelana, Srebrenice i Bratunca je – Srbija će uvek biti uz vas” , rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u videu .

„Uvek u svakom trenutku. I ekonomski da pomažemo, ali na apsolutno svaki način. Mi naš narod da ostavimo na cedilu ne možemo i nećemo, to je poruka našem narodu na Kosovu i Metohiji, to je poruka svuda svima. Srbija će uvek biti uz svoj narod“, naveo je Vučić u videu, objavljenom na njegovom zvaničnom instagram profilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati