BITNE INFO, MUP RS IZDAO SAOPŠTENJE DA ĆE SNIMATI I SLIKATI SVE UČESNIKE …

Ministarstvo unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati sve učesnike i tok brojnih manifestacija rezervisanih za sutrašnji dan.

Najavljena su javna okupljanja koja će biti održana 15. septembra 2021. godine u okviru proslave Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Dakle, 15 septembra obeležavamo 103. godišnjicu proboja Solunskog fronta u Prvom svetskom ratu i to po drugi put ćemo obeležiti Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Republika Srbija i Republika Srpska zajedno obeležavanju sutra pomenuti dan – praznik 15. septembar, a tim povodom u Beogradu će biti održane brojne manifestacije i okupljanja većeg broja građana, te se MUP RS tim povodom oglasio da će skladu sa članom 52. Zakona o policiji, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimati i fotografisati sve učesnike javnih okupljanja rezervisanih za sutrašnji dan.

Centralna svečanost biće održana na Savskom trgu, pored spomenika Stefanu Nemanji, zbog čega će u centralnim gradskim ulicama doći do izmena u saobraćaju.

Zatvaranje većeg dela starog Beograda planira se i sutra, na dan proslave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati