ZVEZDINI IGRAČI BOLESNI ? KAPITEN BORJAN HITNO HOSPITALIZOVAN; EVO ŠTA ĆE BITI SA UTAKMICOM – INFO

Kako IVENSA MEDIA GROUP saznaje, golman i kapiten CRVENE ZVEZDE,  jedan od najboljih u timu i veliki ljubimac navijača ~ MILAN BORJAN, danas je hitno primljen u Zemunsku bolnicu, gde je hospitalizovan nakon što mu je pozlilo.

Iako se prvobitno pojavila vest da je zvezdin golman primljen zbog KORONA VIRUSA, naknadni test je pokazao da je rezultat testa na isti virus bio NEGATIVAN.

Borjan nema korona virus već stomačni virus, kako saznajemo, a i prema prvim nalazima lekara on ima samo stomačni virus.

U toku dana bi trebalo da se klub iz Ljutice Bogdana oglasi sa informacijama o stanju Borjana.

Klub se za sada oglasio sa rečima:

„Imamo više igrača s istim problemom zbog čega ćemo prikupiti dokumentaciju i poslati Zajednici Superlige kako bismo odložili meč sa Voždovcem“, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Srpski prvak -CRVENA ZVEZDA je trebalo u četvrtak od 20 sati, u 10. kolu Superlige, da dočeka Voždovac, na Marakani, ali do utakmice izvesno neće doći.

U nedelju je golman reprezentacije Kanade branio gol Crvene zvezde na “večitom derbiju” nakon čega mu se stanje naglo pogoršalo.

Golman Borjan je u leto 2017. godine došao u Zvezdu kao slobodan igrač iz Ludogoreca i od tada je odigrao više od 130 utakmica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati