VOZAČ U BEOGRADU ULETEO AUTOBUSOM U DEČIJE IGRALIŠTE, POVREĐENA DECA !! INFO

Sve se dogodilo danas u Zemunu, oko 13 časova i 35 minuta, kada je vozač na liniji 45 privatnog prevoznika navodno izgubio kontrolu nad vozilom – autobusom, autoprevoznika – Unacop, marke vozila ruski GAZ i uleteo u dečje igralište tj. park pun dece, u Krajiškoj ulici kod broja 71.

Ima više ozbiljno povređenih, ukupno šest osoba i to četvoro dece sa igrališta i povređene su i dve osobe koje su se nalazile u tom autobusu.

Četvoro dece je prevezeno u Dečju kliniku u Tiršovoj, jedna osoba stara 20 godina u Zemunsku bolnicu, a jednoj osobi su ekipe Hitne pomoći ukazale pomoć na licu mesta, javlja reporter RTS-a.

Očevidci potvrđuju da je došlo do teške saobraćajne nesreće tj. udesa, da su videli da je autobus izleteo iz krivine
i uleteo pod punom brzinom u dečije igralište.

Tanjug prenosi da je vozač autobusa UHAPŠEN, a navodi da je odmah pobegao sa mesta nezgode, iz Konzorcijuma privatnih prevoznika poriču, već su navodili da je otišao do obližnje okretnice autobusa kako bi otpravnici prijavio šta se dogodilo. On je dao i izjavu policiji posle koje je UHAPŠEN. Vozač je rođen 1949. godine i dugo je vozač u javnom prevozu, a vozilo je staro samo četiri godine i prošlo je sve tehničke preglede.

 Radnici GSP-a su uklonili autobus sa mesta nesreće.

Uviđaj je završen, a više podataka će biti poznato nakon saopštenja policije.

Istraga je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati