DIJANA HRKALOVIĆ SASLUŠAVANA, PRETRESANA I ZATVORENA NA MINIMUM 30 DANA DO 6 MESECI, OGLASIO SE I VUČIĆ

Kao BOMBA je odjeknula VEST u medijima da JE POLICIJA PRETRESLA I PRIVELA bivšu državnu sekretarku MUP-a DIJANU HRKALOVIĆ.

Da šok bude još veći tokom pretesa policajci su u Dijaninom stanu koji je novogradnji, zatekli neviđen luksuz na koliko nam je poznato više od 100 m2 a koji je opremljen sa najskupljim italijanskim nameštajem koji ima saunu, teretanu, fontanu…itd. TE SU SE SVI SKUPA PITALI – ODAKLE TAKAV LUKSUZ I KAKO JE TO SVE PLAĆENO ?!

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović uhapšena je danas zbog umešanosti u takozvano “ubistvo na šinama”, zbog zloupotrebe službenog položaja i UKLANJANJA DOKAZA iz tog predmeta.

Misli se na ubistvo – Vlastimira Miloševića čije je telo nađeno 30. januara 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. 

15.10.21. Hrkalovićka je privedena uz jake policijske snage koje su opkolile zgradu gde je njen stan i odvezli su je sa automobilima pod rotacijom, u specijalno tužilaštvo u Ustaničkoj. Hrkalović je saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal, nakon čega je podnet predlog za određivanje pritvora i to u vremenskom trajanju od minimum 30 dana, a koji će biti produžen do 6 meseci, kako IVENSA MEDIA GROUP SAZNAJE a sve zbog bojazni da ne utiče na svedoke.

Kako su javili reporteri iz drugih medija pa i “Novosti” ispred MUP-a na Novom Beogradu stiglo je vozilo Hitne pomoći, tokom saslušavanja DIJANE.

Povodom slučaja i hapšenja nekada najbliže saradnice NEBOJŠE STEFANOVIĆA, oglasio se i PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić koji je od 22 h gostovao na TV Prva, te je Vučić tom prilikom prokomentarisao slučaj hapšenja Dijane Hrkalović, nekadašnjeg državnog sekretara MUP-a.

On je uživo u direktnom uključenju rekao da znaju ko je izvršio likvidaciju gospodina MILOŠEVIĆA.

– Reč je o dokazima koje poseduju nadležni državni organi, a vezano za ubistvo gospodina Miloševića. Posle toga pretpostavljam da je menjan DNK, a da su neki ljudi oslobađani umesto da budu osuđeni. Pretpostavljam da je to jedan od razloga – rekao je Aleksandar Vučić.

Vučić je potvrdio da u operativnom smislu policija zna ko je izvršio likvidaciju gospodina Miloševića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati