ŠOK NAD ŠOKOVIMA! ĐOKIĆE, CELU PORODICU POUBIJAO BIVŠI POLICAJAC, MINISTAR IZNEO DETALJE

Niko ne bi poverovao u ovoliku monstruoznost i svirepost, pa i da je ubistvo cele porodice – ĐOKIĆ počinio bivši policajac i to još BRAT OD TEKTE, OD UBIJENOG GORANA.

Goranov BRAT OD TETKE – G. DŽ., bivši pripadnik ministarstva unutrašnjih poslova, tačnije VATROGASAC, UHAPŠEN je danas kao glavni osumnjičeni za ubistvo cele porodice Đokić.

Ne samo da smo mi novinari koji izveštavamo o ovom slučaju šokirani, nego je prosto zavladao MUK u ostatku porodice ĐOKIĆ, koja sa nevericom odbacuje tvrdnje.

Rođaka porodice  – Đokić Verica kaže da ne može da veruje da je on poubijao celu porodicu i to njegovu !

Ministar Aleksandar Vulin danas se oglasio povodom ubistva ĐOKIĆA, te je naglasio KO JE UHAPŠENI u ovom slučaju a da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala upravo ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Kako se dalje navodi u istrazi uhapšeni ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, ali i da nikada nisu imali međusobnih problema.

Mediji koji su takođe uključeni u slučaj prenose da je UHAPŠENI G.DŽ. PSIHIČKI – PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK, ali da je kako saznaje Informer iz istrage, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Kako dalje saznajemo on je u prvi mah prošao i poligraf.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a biće izručen javnom tužiocu za dalje postupanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati