ŠOU: BRANKO KOCKICA – OMILJENI DEČIJI LIK, UNEO VOJNIČKI ŠVAJCARSKI NOŽ U SKUPŠTINU – INFO

Generacije su odrastale uz njega, uz njegov obrazovno – zabavni serijal, program za decu, pod nazivom “KOCKA KOCKA KOCKICA” koja je bila omiljena dečija emisija i koja se emitovala više od 20 godina na javnom servisu.

Branko Milićević (75) godina, narodni poslanik iz odborne grupe SNS, odbornik Skupštine grada Beograda, poznati Branko Kockica, uneo je danas švajcarski vojnički nož u skupštinsku salu, gde se danas održavalo zasedanje Skupštine grada. Branko Kockica je doživeo da ga pretresaju zbog NOŽA na samom ulazu jer se metal detektor oglasio.

Svi odbornici koji su došli na sednicu, morali su da prođu kroz detektor metala, a baš kada je on prošao skener se začuo ili “zapištao” te je usledilo neprijatno pretresanje torbice u kojoj je pronađen pomenuti nož.

Nije poznato zašto Branko Kockica omiljeno DEČIJE TV lice nosi hladno oružje, ali je napomenuo lično da je zaboravio da pre ulaska ostavi tzv. švajcarski nož, što je predočio obezbeđenju, koje mu je privremeno oduzelo do završetka sednice isti.

Zasedanje gradskog parlamenta se nastavilo regularno, a već neko vreme odvijaju se zasedanja u privremenoj sali, u nekadašnjem domu Narodne skupštine u ulici Kralja Milana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati