POZNATI POLITIČAR U KRITIČNOM STANJU; BIO U KOMI ? DAČIĆ MU PORUČIO DA SE BORI

Kako saznajemo poznati političar, počasni predsednik SPS-a MILUTIN MRKONJIĆ, hitno je hospitalizovan i bio je u komi. Njegovo stanje je i dalje jako loše, a kako saznajemo dalje uprkos svoj terapiji, poboljšanja nema.

Da ne dođe do zabune MRKONJIĆ JE TESTIRAN NA COVID -19 i test je bio negativan.

Lekari iz Instituta “Dedinje” navode da je u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, a samo zbog popuštanja srčanog mišića.

VISOKI funkcioner SPS-a Milutin Mrkonjić je hospitalizovan juče u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, a kako su “Novosti” prenele on je sada priključen na respirator, a nije u komi.

ZBOG velikog interesovanja javnosti Institut za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” saopštava da se pacijent Milutin Mrkonjić nalazi na hospitalnom lečenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

– NJegovo trenutno zdravstveno stanje je ozbiljno, a Konzilijum lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” preduzima sve neophodne mere intenzivnog lečenja. O zdravstvenom stanju pacijenta Milutina Mrkonjića Konzilijum će izvestiti javnost u odgovarajućim terminima – navodi se u saopštenju Instituta “Dedinje”.

Bitno je istaći da je on početkom meseca bio i na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker.

IVICA Dačić, lider SPS-a, zabrinut je zbog teškog zdravstvenog stanja počasnog predsednika te stranke Milutina Mrkonjića, te je on za medije tom prilkom izjavio – preneo poruku:

– Molimo se svi za Mrku i poručujemo mu da se bori i da izdrži! Razgovarao sam jutros sa dr Milovanom Bojićem, direktorom Instituta “Dedinje” i zahvalio se i njemu i osoblju na svemu. Mrka je juče zaista bio kritično, ali su ga izvukli lekari. Nadam se da će uspeti da se izbori i da će biti dobro – kazao je Dačić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati