GLASAO BEOGRADSKI ODBOR SNS STRANKE; EVO KO ĆE VODITI STRANKU

Iako su kružile priče KOJE SU DOŠLE i DO MEDIJA, da su “NAPREDNJACI” zbog PODELA i SVAĐA u stranci, “dve struje” odložili po drugi put Sednicu Skupštine, a ne zbog epidemiloške situacije, danas ih demantuje GLASANJE BEOGRADSKOG ODBORA SNS-a, dakle GLAVNOG GRADA SA 17 opština koji je do skoro vodio NEBOJŠA STEFANOVIĆ, da je dato / povereno puno povrenje – jednoglasno ALEKSANDRU VUČIĆU. 

Podsetimo se, predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) bio je Nebojša Stefanović sve do 29. maja ove godine kada je na sednici u Beogradu dao svoju ostavku, a istu poziciju tada je preuzeo Aleksandar Šapić.

Aleksandar Vučić će nesumnjivo voditi stranku još jedan mandat, jer kako je gradski odbor SNS saopštio danas svih 17 opštinskih odbora u Beogradu “pruža jasnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Vučiću da nastavi borbu za jaku i stabilnu Srbiju”.

“Bezrezervnu i apsolutnu podršku beogradski naprednjaci pružaju politici koju predstavlja Aleksandar Vučić, politici mira, stabilnosti, politici koja razvija i gradi Srbiju, politici koju prepoznaje i podržava i većina građana Srbije”, stoji u saopštenju.

Sednica Skupštine SNS biće održana 27. novembra u “Areni” sa početkom od 16h , umesto, kako je ranije planirano, 13. novembra, zbog navodne loše epidemiološke situacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati