Dočekajte novu 2022. u delux restoranima, stilski i filmski opremljeni, gde provod ne prestaje, uz NEOGRANIČENO PIĆE, BOGATU TRPEZU, PO EXTRA CENI !

Za svega nešto više od 2 nedelje doći će godina nova 2022. SIMBOLIČNE kombinacije brojeva.  Za neke DOČEK NOVE GODINE predstavlja drevni paganski praznik, za neke NOV POČETAK, za neke ODLIČNU PRILIKU DA UZ UKUSNU TOPLU HRANU, VRSNO VINO I MUZIKU ZABORAVITE na SVE RUŽNO IZ PROTEKLE GODINE, da se PROVEDETE, UPOZNATE NOVE LJUDE, MOŽDA I ZALJUBITE … a za neke je to samo dan više u životu.

Kako god uzeli i tumačili, svakako da posle svih izazova, problema, zaraze, nedaća,  GLOBALNE PANDEMIJE, MERA, SERTIFIKATA, UMIRANJA, EKOLOŠKIH PITANJA, BLOKADA, PROTESTA, POLITIČKIH PREVIRANJA, VAKCINISANJA, PRVIH, DRUGIH, TREĆIH I ČETVRTIH DOZA, „odlaska„ tolikog broja slavnih ličnosti, STALNOG kuburenja sa FINANSIJAMA I ZABRANAMA RADA, POSLE TIH „PIKOVA, ZARAVANJENJA  I ZAKRIVLJENJA  KRIVE“ – KOD EPIDEMIOLOŠKIH SITUACIJA, POSLE KORONE, KORONE PLUS,  DELTA,  GAMA, BETA ILI OMIKRONA itd. TREBA I TE KAKO,  PROSLAVITI  ŠTO SMO SVE TO „PREGURALI“,  NADŽIVELI, NADMAŠILI, ŠTO SMO ŽIVI OSTALI I ŠTO SMO PAMETNIJI ZA ISKUSTVO VIŠE !

Dakle, što je više izazova, problema i prepreka bilo u protekloj godini, to slavlje i veselje treba da bude jače ! Potvrđuju i psiholozi ;- ))

Pa onda posmatrajući ponude što ugostitelji koji još uvek  „ plivaju“ nude, u moru novogodišnjih ponudi, SURFOVANJEM –  pretraživanjem preko interneta, vidimo da su cene različite, drastične i šarenolike; pogotovo za restorane i to od 50 do čak 200 eura za večere,  a pruži se manje više isto.

Ono što mi toplo preporučujemo, predlažemo su dokazano PROVERENA, VREDNA PAŽNJE mesta sa skoro 50 godina dugom tradicijom, što je takva retkost i naviđeno na tržištu u Srbiji,  dakle mesta koja postoje i opstaju uprkos svemu, svim mogućim krizama, uprkos epidemiloškim situacijama, nepogodama… jesu DVA DRAGULJA ILI BISERA UGOSTITELJSTVA, u najlepšem, najčistijem ambijentu, U SRCU BEOGRADA – KOŠUTNJAKU, sa skoro netaknutom bajkovitom prirodom, čistim vazduhom, filmski – holivudski opremljenim retoranima, delux – sa stilom dekorisanim velikim salama pod nazivom : FILMSKA ZVEZDA I FILMSKI GRAD.  Prosto osećate se kao filmska zvezda koja pristiže tim crvenim tepihom u restoran, kada su svi svečano i elegantno obučeni, a fotografi vas slikaju za najlepšu prililiku u godini, za sam doček 2022.

Za ovu NOVU GODINU 2022. – PONUDA OVIH RESTORANA je još bogatija, a CENA STARA – nepromenjena.

Restorani  i FILMSKA ZVEZDA I FILMSKI GRAD, obećavaju dobar nezaboravan provod uz sve najveće hitove kako zabavne tako i narodne muzike, koju će da izvodi poznati ~ FG BEND sa raspevanim muškim i ženskom vokalom.

Ono što sve posebno raduje je bogata, preukusna trpeza sa domaćim jelima i raznim đakonijama, A PIĆE JE  NEOGRANIČENO. Samo se strana pića naplaćuju, ali po promotivnim cenama.

Za bezbednost takođe ne treba da brinete ! RESTORANI SU NA VISOKOM NIVOU, SVE JE ČISTO, LUKSUZNO, PO SVIM STANDARDIMA, POŠTUJUĆI SVE PREVENTIVNE I PREPORUČENE MERE, a pod stalnim video nadzorom, dakle sve se budno prati, te ne treba čak ni da brinete za vašeg “ljubimca” parkiranog napolju, na vlastitom parkingu od RESTORANA,  zato što pored obezbeđenog parking prostora tu je i čuvar KOJI NADGLEDA VAŠ AUTOMOBIL.

Naravno da ćete hteti sve to da “ovekovečite”,  da te uspomene ostanu i u sećanju i na “papiru”, te je profesionalno osoblje i mendžment restorana mislio i na to, pa ćete imati priliku da vas slikaju profesionalnim aparatima, na slavlju, koristeći fotografske usluge koje su RESTORANI FILMSKI GRAD I KLUB –RESTORAN FILMSKA ZVEZDA omogućili za vas.

SVE TO KOŠTA SAMO 50 EURA i možete rezervisati svoje mesto na brojeve telefona :

Tel. 011 3559 180
Mob. 062 481 676 ili na email : filmskigrad.restoran@gmail.com

Pa uzdravlje, neka krene i ta 2022. MI ĆEMO JE SPREMNI, NASMEJANI, RASTEREĆENI DOČEKATI u slavlju i veselju,  sa najlepšim željama …da se zna da se ne plašimo više ničega !

CELU PONUDU POGLEDAJTE NA LINKOVIMA:

http://www.docek-nove-godine.in.rs/FILMSKI%20GRAD%20I%20FILMSKA%20ZVEZDA%20PONUDA%20ZA%20DO%C4%8CEK%202022.pdf

http://www.docek-nove-godine.in.rs/FILMSKI%20GRAD%20I%20FILMSKA%20ZVEZDA%20PONUDA%20ZA%20DO%C4%8CEK%202022.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati