NE PITAJTE VIŠE – “A GDE ĆEŠ ZA NOVAKA ?”; NUDIMO REŠENJA, NAJBOLJE PREDLOGE ZA DOČEK NOVE 2022. ; RESTORANI, KLUB, PUTOVANJA, KONCERTI …

Približava se godina nova, da li ste spremini za broj 22 . ??  Još svega 7 dana ostalo je da ispratimo staru i dočekamo novu, kako se “valja”. Uveliko se već postavljaju ista pitanja, pa i od početka DECEMBRA koja slušamo iz godinu u godinu.

Prvo, ono čuveno – “a gde ćeš za Novaka”, “gde ćemo da se uštekamo, gde dočekati, gde ćes za novu, gde čekati, jel znaš neku žurku, sedeljku, dobru pevaljku” … Imamo i one potpuno neodlučne, koji se sete datuma i DOČEKA, u 15 do 12h, kada “iskaču” iz kuća i traže kartu više za provod itd.

U koju god spadate kategoriju – onih koji se brižljivo interesuju mesec dana pre, sa istim pitanjima ili oni koji se večito nećkaju, kalkulišu, koju su neodlučni ili samo čekaju da ih neko pozove negde, za sve ukuse i “kombinacije”, ZA SVAČIJI DŽEP I PRILIKU imamo PONUDE – PROSLAVE.

I tako iz godine u godinu već 13. PO REDU zajedno sa vama UTVRĐUJEMO ista pitanja i dajemo skoro iste odgovore.

PONUDA ZA DOČEK BROJ 1. – ŽURKA, SVIRKA, IGRANKA KLUBSKOG TIPA  ~ BITEFARTCAFE

Zašto baš BITEFARTCAFE, jer provereno, ima najluđe proslave. Bitef art café je kultno mesto u gradu, gde provod ne prestaje, žurke i cice su najbolje, a svirke traju do zore !! Dočekajte NOVU nasmejani, dok uživate u svakom taktu,  uz  popularne bitove i hitove koje izvode članice grupe LEZZ GO benda.

Cena karte za stajanje sa pićem je SAMO 3500 RSD ili 30e,  a ponuda podrazumeva all inclusive konzumaciju pića, na čašu, celo veče !!

Celu ponudu pogledajte na linku – http://www.docek-nove-godine.in.rs/DO%C4%8CEK%20NOVE%20GODINE%20BITEFARTCAFE%205.pdf

PONUDA BROJ 2.  i 3. RESTORANI SA LIVE MUZIKOM I ALL INCLUSIVE PONUDOM – PIĆE NEOGRANIČENO CELO VEČE !

SINONIMI ZA KVALITET, PROVERENA, VREDNA PAŽNJE mesta sa skoro 50 godina dugom tradicijom, što je retkost … jesu DVA DRAGULJA ILI BISERA UGOSTITELJSTVA, u najlepšem, najčistijem ambijentu, U SRCU BEOGRADA – KOŠUTNJAKU, sa skoro netaknutom bajkovitom prirodom, čistim vazduhom, filmski – holivudski opremljenim restoranima, delux – sa stilom, dekorisanim, velikim salama pod nazivom : FILMSKA ZVEZDA I FILMSKI GRAD. 

ALL INCLUSIVE PONUDA podrazumeva: zabavljanje tokom cele novogodišnje večeri za koje je zadužen – FG BEND sa raspevanim muškim i ženskom vokalom, zatim profesionalno fotografisanje za najlepšu priliku u godini; bogata, preukusna trpeza sa domaćim jelima i raznim đakonijama, A PIĆE JE  NEOGRANIČENO celo veče!

Obezbeđen je i parking prostor koji je URAČUNAT U CENU, a  tu je i čuvar KOJI NADGLEDA VAŠ AUTOMOBIL i sve to za samo  50 EURA po osobi.

CELU PONUDU POGLEDAJTE NA LINKU – http://www.docek-nove-godine.in.rs/FILMSKI%20GRAD%20I%20FILMSKA%20ZVEZDA%20PONUDA%20ZA%20DO%C4%8CEK%202022.pdf

Rezervišite odmah, još malo mesta i vremena je ostalo.

PONUDA ZA DOČEK  BROJ 4.   Za sve koji NE ŽELE DA DOČEKAJU NOVU GODINU U SRBIJI TJ. PROBUDE SE U SRBIJI I U NOVOJ 2022.. za sve one koji čekaju samo priliku da odu “preko” željni putovanja, IMAMO I TU OPCIJU i agenciju LAVLI TRAVEL koja u svojoj ponudi ima oko 20 ARANŽMANA, po više nego pristupačnim cenama. IMAJU I ZAGRANTOVANE – SIGURNE POLASKE. U ponudi LAVLI TRAVELA su i neizostavni BEČ, SALZBURG – HALŠTAT, SARAJEVO, TREBINJE, BUDIMPEŠTA, KAPADOKIJA I  ISTANBUL TJ. TURSKA ..ITD.


PREDVIĐENI SU POPUSTI ZA ONLINE REZERVACIJE I ČLANOVE LOYALITI  LALVI KLUBA.

Mesta za TURSKU SU SKORO RAZGRABLJENA, ZA KAPADOKIJU SU PROSTALE JOŠ SAMO 4 SOBE! Celu ponudu pogledajte na linku – http://www.docek-nove-godine.in.rs/ ili na https://www.lavli.rs/nova-godina-2022-ponuda-lavli-travel.php

PONUDA ZA DOČEK BROJ 5. – Na kraju ovog teksta pozivamo Vas da ako ništa drugo, ako niste u prilici, niste raspoloženi za veća slavlja,  prošetate makar  pokraj reke na šetatlištu – BELGRADE WATERFRONTA, gde će se održati KONCERTI brojnih  izvođača pa i zvezde večeri – GORANA BREGOVIĆA, koji obećavaju mnogo, a uz sve to u noći  31. decembr će biti priređen svetlosno – muzički performans, propraćen osmominutnim vatrometom, isprepletenim laserskim zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd. 

Ponudu pogledajte na linku – https://www.belgradewaterfront.com/sr/docek-nove-godine/

Vama prepuštamo da sami izaberete Vaš doček, uz najlepše želje: da budemo svi veseli, zdravi, nasmejani i da hrabro, odlučno zakoračimo i u ovu 2022. ne bojeći se više ničega !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati