OBAVEŠTENJE O IZMENAMA SAOBRAĆAJA, REŽIMA RADA TOKOM PRAZNIKA – INFO

Kako BEOINFO prenosi – saopštava, tokom praznika koji nam se približavaju GRAD BEOGRAD imaće izmenjen režim saobraćaja i bitne modifikacije na linijama javnog prevoza. Saopštenje je izdao Sekretarijat za javni prevoz sa bitnim informacijama da će tokom predstojećih praznika doći do izmena na gradskim, prigradskim i lokalnim linijama javnog prevoza.

31. decembra u petak na svim linijama javnog gradskog prevoza važiće red vožnje za radni dan. U novogodišnjoj noći redovne noćne linije počeće sa radom u 22 časa. To govori da će se dnevni i noćni prevoz preklapati od 22 do 23 sata.

U periodu od 1. do 3. januara, kao i 7. januara važiće nedeljni red vožnje. Od utorka 4. do 6. januara važiće red vožnje za radni dan, navodi se u saopštenju.

Takođe 1. januara važiće red vožnje za nedelju, uz režim koji će biti prilagođen manifestaciji “Ulica otvorenog srca”. U ulicama Svetogorska i Makedonska – na delu od Dečanske do Takovske ulice – umesto trolejbuskih linija 28, 40 i 41 uvodi se autobuska linija 40A (Zvezdara – Banjica 2). Vozila sa linija 65 i 77 saobraćaće delimično izmenjenim trasama u oba smera: Dečanska – Braće Jugović – Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – 27.marta i dalje redovnim trasama.

Kako se dodaje u saopštenju, vozila javnog gradskog prevoza koristiće postojeća stajališta na izmenjenim delovima trasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati