PRONAĐENO TELO MLADIĆA U NIŠU NA SRED ULICE ! NEMA VIDLJIVIH TRAGOVA NASILJA – INFO

Leš mladića kako nepomičan leži na sred raskrsnice kao da ga je neko izbacio iz kola, prijavljen je policiji u NIŠU. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć nakon što su videli čoveka kako leži na trotoaru, pored ograde jedne od kuća na raskrsnici ovih ulica. Očevici ne znaju odkud leš čoveka na sred ulice.

Tačnije Niškoj policiji prijavljeno je da mladić bez znakova života leži na ulici.

U policijskoj upravi potvrđuju za N1 da je na uglu ulica 7. jula i Vojvode Tankosića pronađen mladić o kome, za sada, ne daju nikakve informacije, sem da je telo poslato na obdukciju zbog smrti na javnom mestu. Na njemu kako nezvanično saznajemo nema tragova nasilja.

On je pronađen večeras oko 19 sati na raskrsnici ulica 7. jula i Vojvode Tankosića u Nišu. Lekari hitne pomoći su mogli samo da konstatuju smrt na licu mesta.

– Hitna pomoć je po dolasku nažalost mogla da konstatuje samo smrt, kaže jedan od očevidaca koji se zatekao na licu mesta nedugo nakon što je čovek uočen na trotoaru.

Dežurni tužilac je naložio obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti, a pre svega identiteta, da se zna ko je mladić koji mrtav leži na raskrsnici.

Mesto na kojem je leš mladića nepomično ležao je dosta prometno i automobili tu stalno prolaze .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati