ŠOK : NOVAKA ĐOKOVIĆA STAVILI U PRITVOR !! HAOS OKO AUSTRALIJAN OPENA SE NASTAVLJA – INFO

Novak Đoković dobio je medicinsko izuzeće za igranje na Australijan openu iako NIJE VAKCINISAN. Međutim po sletanju u Australiju, na carini pravili su mu probleme, ODBILI SU DA MU IZDAJU VIZU, A POSLEDNJA VEST koju je potvrdio njegov otac – SRĐAN je da je NOVAK ZAVRŠIO U PRITVORU !

Danas smo već izveštavali o ovoj temi https://www.e-info.in.rs/blog/2022/01/05/poslednja-vest-novak-odbijen-za-australian-open-odbijena-mu-je-viza-na-granici-dobio-jedino-uvrede/

https://www.e-info.in.rs/blog/2022/01/05/poslednja-vest-novak-odbijen-za-australian-open-odbijena-mu-je-viza-na-granici-dobio-jedino-uvrede/

Australijanci mu prave probleme i ne dozvoljavaju mu da uđe u zemlju. Povodom svega toga oglasio se očajan Srđan Đoković – otac najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića, koji je našim – domaćim medijima preneo da je trenutno njegov sin u pritvoru !

Kako je za B92 izjavio Srđan Đoković, tačnije pojasnio “najbolji teniser sveta je trenutno smešten u sobi na aerodromu u Melburnu”.

-“Kod njega niko ne može da uđe”, rekao je otac aktuelnog šampiona Australijan opena, dodavši i sledeće:

“Ispred njegove sobe se nalaze dva policajca”. Niko ne može ni da uđe u sobu.

Situacija je napeta, krajnje neprijatna.

Na društvenim mrežama je pravi haos, vodi se bukvalno “rat” oko vakcinacije, odluka i izuzeća, dok ga jedni brane i bodre, drugi da napadaju, vređaju, prete mu i govore da nije on iznad zakona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati