RASPAD SNS-A? VUČIĆ SE NEĆE KANDIDOVATI I POVLAČI SE IZ STRANKE! BESAN NAPUSTIO SASTANAK – INFO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Ankari sa predsednikom Turske ~ Redžepom Tajipom Erdoganom.

Iz Ankare za naše medije je ponovio i potvrdio IZJAVU, da je i besan izašao sa sastanka i prostorija SNS-a.

Ukratko, Aleksandar Vučić ponovio je raniju izjavu da se neće kandidovati za predsednika SNS i rekao da će “svakako neki pametniji” voditi stranku od maja, juna…

To su reakcije posle REFERENDUMA, kada su juče pojedini mediji objavili da je istina da je napustio besan prostorije SNS-a, rekavši: “Evo vi ste pametni, uzmite sada pa vodite stranku”, što je danas rekao i sam predsednik u uključenju uživo iz Ankare za TV Pink.

Vučić je još ranije najavljivao da neće više biti na čelu SNS-a, da ima suprotnih stavova unutar stranke, da je bilo i više afera koja su dodatno uzdrmale naprednjake, a sada je sve kulminiralo posle REFERENDUMA i glasanjem za suprotne stavove od stranke.

– Ima ih mnogo pametnijih koji su znali da je trebalo da se glasa za ‘ne’, trebalo im je 20 odsto da budu radosni”, rekao je on i dodao da je u pitanju dobar deo SNS koji su glasali za “ne” – kazao je on.

Još jednom je kazao da će se nakon izbora povući sa čela stranke te dodao da je istina da nije zadovoljan kad je reč o referendumu, jer kako je Vučić preneo novinarima u Ankari dobar deo onih koji su glasali protiv ustavnog referenduma, „među onih 39 odsto“ je iz SNS-a.

Upitan da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima, Vučić je rekao da će se o tome razgovarati u danima i nedeljama koji predstoje, ali svakako do 15. februara, kada se raspisuju parlamentani i beogradski izbori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati